- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #88064 üzenetére
Ahogy én tudom a dolgokat:
A képek nem relevánsak. Az Apple ezzel a kóddal csak Magyart árul. Ha nem változott a metódusuk, akkor a kódban a G a Germany -t jelenti, mint alap és abból képezik a /A -t a Magyar jelölésére. Adnak hozz egy USB-C - Lightning kábelt.
Az az 500 -as Samsung nyilván a legkompatibilisebb, viszont nuku háttérvilágítás.
A Logitech bluetoothos. Az a dongle egy plusz extra (pl. ha egy gépben nincs kékfog). Gondolom, a Logilinknek vmi továbbfejlesztett verziója. A Logilink arra szolgált, hogy egyetlen vevő, több Logitech perifériával lehetett kommunikálni. Természetesen ez kékfogon alap (nekem is Logitech bt. egerem van).
Ennél a billnél meg az a bibi, hogy német/svájci kiosztású, tehát qwertz, de Ő, Ű, Í nincs, azokat remapolni kell.
Én azt javaslom, hogy használd ki a kéthetes elállási jogodat!Dr.NX:
Nem tartom jónak az átirányítást. Az a tapasztaatom, hogy az ilyen topikokban dunsztjuk sincs az Android lehetőségeiről. Sztem ennek jobb helye van itt. Már gondolkodtam azon, hogy nyitok egy Androidos perifériákkal fogalkozó topikot, de nem olyan gyakoriak az odapasszoló kérdések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest