- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totya_77
csendes tag
válasz
w.miki #84651 üzenetére
Sajnos nem volt időm próbálgatni. Tettem rá egy böngészőt (Samsung), és egy launchert (Smart), és kábé ennyi. A fóliát se szedtem le róla.
Letettem este 95%-os akkuval, most vettem megint kézbe, és 94%-ot mutat. Ez kimondottan tetszik!
Az én igényeimnek (napi tartalom fogyasztás, emailek, navi, hétvégenként esetleg sori) szerintem bőven jó lesz. A sebessége is megfelelő, pláne, hogy nem vagyok egy gémer.
Ami kissé zavaró, hogy a beállítások nekem fapadosnak tűnnek (Redmi Note 8 Pro után/mellett), de gondolom, ahogy majd belakom, úgy lesz egyszerűbb.
Amíg nem érezik meg a tok (max jövő hét péntek), addig nem szívesen hurcibálnám.
És ha majd meglesz hozzá minden, amit terveztem (sim, sd kari, klavi), és "élesben" fogom használni napi szinten, akkor kérdezz meg ismét, hogy újra ezt venném-e meg? (Asszem, igen lesz a válasz.)
-
Totya_77
csendes tag
válasz
gyuri81 #84617 üzenetére
Nagyon remélem, hogy hétfőn már én is testközelből tapasztalhatom az általad leírt jóságokat.
Nekem mondjuk csak általános dolgokra kell, nem vagyok egy játékos alkat - gondolom nem is lesz gond.
Majd csak egy tokot kéne szerezni hozzá valahonnan.Megy egy sd karit, egy mobilkarit (ez mondjuk digi okán nem gond), illetve egy billentyűzeten gondolkodom még.
-
Totya_77
csendes tag
válasz
w.miki #84603 üzenetére
...de legalább válaszoltak. ez is valami.
az EU piority line "csak" vám és áfa mentes szállítást jelent, függetlenül, hogy honnan jön.
én kimondottan cseh raktárból rendeltem (választható volt), a szállítási idő miatt. (és a vám és áfa mentesség -és mert most nem volt külön felár- miatt pedig az EU piority line-t.)(képet szerettem volna mellékelni, de valamiért nem engedi, szóval csak egy LINK)
-
Totya_77
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem: kezdjek-e aggódni a február 11-én (este) rendelt Teclast M40-es miatt, ami még nem ért ide máig (02.18) a cseh raktárból 3-6 munkanap alatt, avagy még no para?
-
Totya_77
csendes tag
Sziasztok
BG-nál, mondjuk ha hétfőn rendelek egy Teclast M40-et cseh raktárból, az mennyi idő alatt érkezik meg?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest