Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Totya_77 #84614 üzenetére
Le vagyok döbbenve a sebességén. Nekem ez nagyon durva...
Komolyan mondom köröket ver a Samsung Note 8-amra ( pedig főzött rom van rajta, minden optimalizáva, stb ). A Kodi valami pillanatok alatt nyílik meg, a verziószámot szinte le sem lehet olvasni. Kb azonnal történik rajta minden érintés.
A készenléti ideje is parádés. Ha lerakom semmit nem merül
Kár, hogy már csak 1 napot lesz nálam...(faterom már nagyon várja a kicsikét) -
w.miki
veterán
válasz
Totya_77 #84602 üzenetére
reklamáció miatt írtama BG-nek, és ezt a levelet kaptam:
...During the Spring Festival, we may not be able to reply to your messages as fast as usual. We expect that our response time may be subject to slight delays during Feb 11th - Feb 26th....
Egyébként az EU priority line kínai raktárból való küldést jelent, úgy tudom.
BG topikban többet tudnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest