- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tron
csendes tag
Sziasztok,
Szerettem volna egy 6 gigás iplay 30-at venni, de most épp nincs csak a 4 gigás verzió a bangoodon. Az alin és az ebayen találtam, de onnan nem tudok vámmentesen vásárolni, a banggodról viszont elvileg az EU priority line vámmentes akkor is ha Hongkongból, vagy Kínából jön a csomag. Ez tényleg így van, vagy csak a cseh és spanyol raktárból vámmentes? Meg tudja valaki erősíteni?Az hogy idén már nem ér ide, az nem gond, szóval elkezdtem nézelődni, és találtam két alternatívát.
A Chuwi Hipad X ha jól látom gyakorlatilag az iplay 30-al azonos hardverre épül.
Ezen kívül a Teclast M40 még, ami felkeltette a figyelmemet. A RAM, ROM és kamera tekintetében megegyeznek, a bangoodos adatlapokat összehasonlítva a különbségek elvileg az alábbiak:
- az iplay hangyányival nagyobb (10.5 col, a másik kettő 10.1).
- a Teclast 5.0 bluetooth-t tud, a másik kettő 4.2-t. (más forrás szerint a Chuwi is 5.0)
- az M40 6Ah-s akksival szerelt, a másik kettő 7 Ah-s.
- az M40 procija T618, az iplay 30-ba és a Chuwiba P60-at tettek. A két CPU közül a T618 több pontot kapott az antutu szerint. Viszont dupla annyi a fogyasztása. Ugyanakkor az M40 kb. tízezer forinttal olcsóbb.A három közül van érv valamelyik mellett, vagy valamelyikkel szemben? Illetve szóljatok, ha valamit benéztem.
Alldocube iplay 30 pro
Teclast M40
Chuwi HiPad XKöszönöm, ha szántok rám időt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest