- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovpeti
csendes tag
Sziasztok,
Van egy régi tablet (Android 4.4.2) amin egy pár napja nem működik a BKK Futár. Az alkalmazást megnyitva rendben elindul, a térképen mutatja hol vagyok, de a buszokat már nem, illetve a menetrendet sem.
"Nincs kapcsolat" hibaüzenetet ad. A wifi kapcsolat viszont rendben van, mert minden más (böngésző, youtube) működik.
Próbáltam a legfrissebbre frissíteni, ugyanaz a jelenség. Próbáltam régebbi verziókat feltenni, ugyanaz. De még ha a böngészőből nyitom meg a Futárt, ott is ezt csinálja.
Megpróbáltam másik hasonló alkalmazással (Budapest Menetrend app), érdekes módon az sem működik. Ugyanúgy megtalálja hol vagyok, viszont nem tudja mutatni a valós idejű menetrendet, "nem tudtunk kapcsolódni a szerverhez" hibaüzenetet ad.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest