Új hozzászólás Aktív témák

• Dehogy

csendes tag

Sziasztok. Minimal tabletet keresek minimal használata. Annyi lenne a funkciója, hogy:

-Első tabletem lesz, majd negyven évesen. Álljatok körbe, és röhögjetek ki :)
    -25k huf, max 28-30k, de akkor legyen jobb az üzemideje.
    -A pc monitora mellett lesz a helye, hogy munka/játék közben menjen rajta valami film/zene (twitch, youtube, Plex, Spotify).
    -Szinte csak streamelt videót fog lejátszani, fontos, hogy ezt akadásmentesen tegye. Twitchel szoktak problémák lenni...
    -Nem baj, ha vacakabb a hangszóró, ha lehet bluetooth hangszóval használni.
    -Esti E-book olvasás. Itt talán jobb lenne egy minőségi kijelző, ami nem kékíti ki a szememet, de ennyi pénzért nem várok csodát. A légyeg, hogy ne tegye tönkre a szemem.
    -Lehet Android/windows hibrid is.
    -Böngészés, menetrend, időjárás, hírek,wiki, fórum olvasás/írás.
    -Legalább 7''-os kijelző(10-es is lehet, bár valószínűleg nem ebben az árkategóriában), ha lehet fekete házban, de ha neonzöld, azt is elviselem. Eszközt veszek, nem ékszert.
    -Mindenféleképpen új legyen, ennyi pénzért talán még az Aliexpeszt is megkockáztatnám. Persze itthoni garancia előny.
    -Nem fogom játékra használni.
    -Fényképezésre meg pláne nem.
    -Nem számít az agyaghasználat, ropog-e a műagyag, csúszik-e a háta.
    -Nem kell sim foglalat. Nem fogja elhagyni a lakást, stabil wifi és bluetooth kapcsolat fontos.
    -Telefonom egy lassan két éves Vernee Thor (a gyenge wifin kívül megfelelő mindenre nekem), amit 28k-ért vettem, ha tudná ugyan azt, csak 7-8''-os kijelzővel, már megérte.
    -Előny, ha vehetek hozzá kijelzővédő fóliát, üvegfóliát, esetleg egy féltéglát támasztéknak.
    -A fórum összefoglalóban említett Lenovo Tab4 7 Essential megfelelő ilyen célra? Az Alcatel A3 10 35k-ért már sok, bár a 10'' csábító. Talán rá lehet beszélni, attól függ, milyen méret ideálisabb e-book fogyasztáshoz.

Remélem eléggé konkrét voltam, kellő információval szolgáltam, hogy tudjatok nekem tanácsot adni. Augusztus 15-20 között szeretném megvásárolni. Előre is köszönök minden tanácsot. Szép napot.

Új hozzászólás Aktív témák