- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogy
csendes tag
válasz
Somatom #77306 üzenetére
Tulajdon képpen csak az hiányzik, hogy a felület, menük, kinézet olyan legyen, mint egy csupasz 6-os androidos telefonon (Vernee Thor-om van). Csak youtube, twitch, spotify menne rajta 5-10 órában naponta, és egy kis könyvolvasás esténként, semmi másra nem fogom hasznlni valószínűleg. Ha van valamilyen app, amivel át lehet alakítani olyanra, az már megfelelne.
-
Dehogy
csendes tag
Semmilyen mód nincs rá? Akkor ez nem volt valami okos vásárlás. Akkor már csak arra vagyok kíváncsi, hogy lehet-e 2milliamperel tölteni. Köszönöm a segítséget.
-
Dehogy
csendes tag
Sziasztok. 77183-es ben kértem tanácsot a tablet vásárlásomhoz, végül is egy galaxy tab t280-asat sikerült szerezni, a hét colosat 30k-ért. A probléma, hogy ezen csak 5-ös android van, és nem találok hozzá frissítést 6.0-ra. Hogyan tudom frissíteni anélkül, hogy elveszteném a garanciát, vagy hogy téglát csinálnék belőle? Első tablet, remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm.
-
Dehogy
csendes tag
Sziasztok. Minimal tabletet keresek minimal használata. Annyi lenne a funkciója, hogy:
-Első tabletem lesz, majd negyven évesen. Álljatok körbe, és röhögjetek ki
-25k huf, max 28-30k, de akkor legyen jobb az üzemideje.
-A pc monitora mellett lesz a helye, hogy munka/játék közben menjen rajta valami film/zene (twitch, youtube, Plex, Spotify).
-Szinte csak streamelt videót fog lejátszani, fontos, hogy ezt akadásmentesen tegye. Twitchel szoktak problémák lenni...
-Nem baj, ha vacakabb a hangszóró, ha lehet bluetooth hangszóval használni.
-Esti E-book olvasás. Itt talán jobb lenne egy minőségi kijelző, ami nem kékíti ki a szememet, de ennyi pénzért nem várok csodát. A légyeg, hogy ne tegye tönkre a szemem.
-Lehet Android/windows hibrid is.
-Böngészés, menetrend, időjárás, hírek,wiki, fórum olvasás/írás.
-Legalább 7''-os kijelző(10-es is lehet, bár valószínűleg nem ebben az árkategóriában), ha lehet fekete házban, de ha neonzöld, azt is elviselem. Eszközt veszek, nem ékszert.
-Mindenféleképpen új legyen, ennyi pénzért talán még az Aliexpeszt is megkockáztatnám. Persze itthoni garancia előny.
-Nem fogom játékra használni.
-Fényképezésre meg pláne nem.
-Nem számít az agyaghasználat, ropog-e a műagyag, csúszik-e a háta.
-Nem kell sim foglalat. Nem fogja elhagyni a lakást, stabil wifi és bluetooth kapcsolat fontos.
-Telefonom egy lassan két éves Vernee Thor (a gyenge wifin kívül megfelelő mindenre nekem), amit 28k-ért vettem, ha tudná ugyan azt, csak 7-8''-os kijelzővel, már megérte.
-Előny, ha vehetek hozzá kijelzővédő fóliát, üvegfóliát, esetleg egy féltéglát támasztéknak.
-A fórum összefoglalóban említett Lenovo Tab4 7 Essential megfelelő ilyen célra? Az Alcatel A3 10 35k-ért már sok, bár a 10'' csábító. Talán rá lehet beszélni, attól függ, milyen méret ideálisabb e-book fogyasztáshoz.Remélem eléggé konkrét voltam, kellő információval szolgáltam, hogy tudjatok nekem tanácsot adni. Augusztus 15-20 között szeretném megvásárolni. Előre is köszönök minden tanácsot. Szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest