Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

Kábé ötödszörre írom le itt az adott bolt hivatalos álláspontját a garanciával kapcsolatban. A két év garanciából 1 év teljes körű, akár a Samsung magyarországi szervizeiben is érvényesíthető. A második év csak a saját szervizükbe érvényes. Telefonban hangzott el, a hívást rögzítettem, ennek megfelelően fogok eljárni, ha netán garanciáztatásra kerül a sor. Magyarul a különbség annyi, hogy itt 1 év gyári garanciát kapsz 2 helyett. Az ügyintéző állította, nyugodtan be is regisztrálhatom a termékemet a Samsungnál, menni fog. Ki nem próbáltam utóbbit (mert minek), ha baj lesz, majd regisztrálok.

Egyébként bontatlan dobozt kaptam, talán spanyolból jöhetett, de minden tartozéka megvolt, és természetesen a magyar nyelvet is tudja az Android. Frissíthető is, tehát nem letiltott eszközről van szó.

Sok bizodalmam nekem sem szokott lenni az ilyen boltokhoz, általában tiszta helyről vásárolok, de ez csak egy tablet, nekem nem munkaeszköz, ha pedig szopókáznak velem a garinál, majd eljátszadozunk. Mindazonáltal, teljes mértékben elégedett voltam, kommunikációból is ötös a bolt.

Emagon ez a típus egyébként akkoriban 83 volt a 68 helyett, mostanában lehet látni néha 76-ért is, ekkora árkülönbségért már lehet, én is inkább a 2 év garanciát választanám.

Új hozzászólás Aktív témák