Hirdetés
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
Ár értékben lenne kedve valakinek 2-3 tippet adni arra, hogy mi az amit tényleg érdemes megvenni? Bestbuy tabok? Refurbished-et hol lehet válogatni?
8 éves fiamnak kell vennem valamit napokon belül. Válás, különköltözés, skype miatt kellene (írtam nemrég).
Már ott tartok, hogy inkább veszek neki egy kamatmentes hiteles drágábbat valahol, de ezen a fronton is kezdem elveszíteni a fonalat. Visszaolvastam rengeteget, youtube teszteket nézegetek, de bevallom nehezen találok megoldást.Elgondolkodtam a SG Note3-amon. 2013 szeptemberében vettem. Azóta fullpatent, 3 giga rammal. Jó, kb 180.000 volt, de éjjel-nappal be van kapcsolva, mindent kibírt, megbízható, a Samsung garanciális hozzáállása pedig kiváló.
Asuson, Aceren, valamint drága Samsungokon gondolkodom. Huaweitől félek tartósság szempontból.
Azon is jár az agyam, hogy kötök egy ingyenes bankszámlát a gyereknek, hogy érzékelje, milyen havi szinten továbbutalni pénzt (tablet hitel), amit másra is költhetne.Totál tanácstalan vagyok, nem akarok rosszul dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest