Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Illatozni fog az Infinix új készüléke
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
debcamp #67273 üzenetére
tudom hogy nem csak az árukereső létezik, csak több energiát nem toltam bele (ezért is írtam, hogy hol nem találtam)
azt azért halkan megjegyzem, hogy a GSMaréna szerint (amit linkeltél is) más soc van a wifisben, és más a 4G verziósban. a linkelt digiprime oldalon meg olyan soc van a tulajdonságok között ami a wifis verzióban van.
de persze azt is tudjuk, hogy a legnagyobb hülyeségeket az elektronikai kütyük leírásában találni a webshopoknál. de továbbra is kérdés, hogy melyik az elírás: a soc típusa, vagy hogy 4G képes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- Formula-1
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Robot fűnyírók
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- Apple iPad Mini 6, Starlight, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- Apple iPad Air 6 gen ,M2, új, garanciális , 13'' Blue, új ,soha nem használt, 128Gb + Pencil
- ReMarkable 2 tablet újszerű, extrákkal!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest