- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxime
csendes tag
válasz
cidalain #61977 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam. Tesztelem, mert nem igen akarja a műholdakat megtalálni, ill. a GPS teszt azt mutatta, hogy lát pl.11-et, de nincs használatban (use). Nem értettem. Többször elindítottam a progit, majd a tabletet is újraindítottam, de semmi. Az előző gépen még itt a lakásban is működött a GPS, ez meg kint az utcán sem akart elindulni. Aztán feladtam, majd délután ismét újrapróbálkoztam kint a telken (dombtetőn), akkor bejött minden. Szóval még tesztelni fogom, de lehet, hogy ez egy gyenge verzió.
A másik ami felmerült, az online filmnézés. Az előző gépen semmit nem kellett telepíteni, rögtön tudtam filmet nézni. Most meg kiírja, hogy nincs Adobe Flash, az Indavideo pedig azt, hogy nem elérhető a film szerzői jogok miatt, holott az asztali PC-n simán lejátsza. Adobe Flash Player állítólag már nincs androidra, kipróbáltam a Puffin böngészőt, de azzal sem megy, letöltöttem valami Flash Playert a Google Playből, de semmi. Illetve volt olyan, hogy a hangot hallottam, de nem értettem honnan jön, mert kép nem volt, és volt olyan, hogy kép volt, de hang nem. Erre lenne valami megoldás? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eladó egy Pixel 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest