Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #61716 üzenetére
No, konzultáltam egy kört a főnök úrral és természetesen csinálhatok kicsit s*gget a számból
, szóval:
Mint kiderült, ahol most voltak edzőtáborban, ott is használták, méghozzá androidon és tökéletes volt. (Az mondjuk igaz, hogy nem pillangók szárnya lesz lassítva, hanem egész alakos emberek végtagjai, testtartása lesz bejelölve, így elképzelhető, hogy egy 720p vagy 1080p sima 25/30 fps-vel elég) Sajnos konkrét típust nem tudott mondani, csak azt, hogy Samsung volt és, hogy nagyobb, mint egy 10"-os normál tablet. Gondolom valamelyik Note lehetett.
Kicsit pontosítva akkor a paraméterek: legalább 2 Gb ram és 16 gb tárhely, jó ha bővíthető (lehetőség szerint ne Kit-kat az SD kártyás nyűgjeivel), maradjon a ~10" méret, jó, ha nem túl nehéz. Lehetőségekhez képest azért jó legyen a kamera képminősége. Processzor egy jó kérdés, eleve nem is értem, hogyan lehet videót "vágni" egy tableten, nekm az i5-ösöm és az 1055t phenom-om is szokott izzadni. Ezekkel a paraméterekkel esetleg tudnál ajánlani 1-2 darabot? 3G szerintem nem kell, ha ez kicsit szűkíti a kört.
Köszönöm még egyszer és elnézést a túráztatásért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Ukrajnai háború
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 5 64GB Wifi Használt/1 hónap gar./Akku 81%/p4073
- Samsung Galaxy TAB S6 Lite - 64 gb + 64GB + Billentyűzet - Wifi + LTE
- iPad Pro 11 Silver, Cellular, M2, 128gb, Apple Smart Cover, Apple Pencil 2