Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
howey
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt vagyok,ebben szeretném a segítségeteket kérni.Nem tudom eldönteni, hogy e 2 készülék közül melyiket válasszam: Asus Transformer Pad (TF103CX-1A007A) 10" Wifi 8GB vagy Alcor Zest Q933RS 16GB
Az Alcornak nagyobb a képernyő felbontása, az Asus név meg szerintem önmagáért beszél.
A tablet a feleségemnek lenne, játékra egyáltalán nem lenne használva, internetezésre illetve film nézésére kellene ,a fő szempont inkább a wifi érzékenysége, hatótávja lenne.Valamint érdekelne, hogy otg kábelen keresztül melyik készülékkel tudnék mobil internet modemet használni.
Nem tudom eldönteni,ebben várom a segítséget, hogy most akkor melyiket szerezzem be? Esetleg hasonló árú másik 10 colos készüléket?
Elöre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest