- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
HagaNRG #53762 üzenetére
Sziasztok!
Az éjszaka olvasgattam- nézelődtem, így valamennyire sikerült leszűkíteni a kört.
Úgy tűnik, hogy kínai kezdő márkát nem szívesen hoznék haza. Semmi negatív tapasztalatom sincs velük, vagy ilyesmi, de maga a tény, hogy egy 160 ezres Asus Transformer volt az első tabletem és soha, egy pillanatra sem volt kétségem affelől, hogy jól döntöttem a választásakor, most kissé az elismert márkák felé húz.
Sony Xperia viszont az ára miatt nem jön szóba, mindenképp a 60-70 ezres kategóriában szeretnék maradni.
Az Asus Memopad 10 minden tekintetben szimpatikus, már csak a márkához való húzás miatt is, kb. egyforma árban van az olcsóbbik Transformerrel. A kettő közül kb. nem is lehet dönteni, mindenben egyformák.
A régi TF300-as akksis billentyűzetem bár nem használtam, de a plusz akksi miatt néha jól jött- feltételezem ez már nem kompatibilis egyik új Transformerrel sem...Másik kiszemelt szimpatikus márka- amivel egyébként egyáltalán semmilyen személyes tapasztalatom nincs- a Lenovo S6000 és az A7600. Kb. 10k van a két gép között, releváns különbségeket nem nagyon vélek felfedezni közöttük.
65k körül még az Acer Iconia TAB A3-A10 lehet esélyes.Kérlek, ha tud bárki bármilyen okosat mondani, amivel megkönnyítheti döntésem, azt nagyon megköszönném:
Van tehát: Asus Memopad 10, Asus Transformer Pad TF103CX, Lenovo S6000L, Lenovo A7600, Acer Iconia Tab A3-A10 mostanáig, amiket kinéztem. Természetesen más márkát-típust is örömmel meghallgatok. Szimpi volt az Alcor Zest retina-minőségű variánsa is, de ahogy nézem egyrészt az csak 4:3, másrészt lassú a felbontáshoz a hardver, szóval kilőhetem...A régi Transformerem elég vaskos darab volt, ha ettől sokkal kisebb-könnyebb-keskenyebb lenne az új gép, azt nem bánnám, de félő, hogy Xperia-hoz hasonló vékony lapok csak 100k fölött vannak.
USB nagyon kellene, micro SD nyilván mindegyikben van. HDMI-t soha nem használtam ki, de a full HD video lejátszása a saját kijelzőn nagyon fontos. Ezen kívül csak PDF-re és minimál grafikás gyerekjátékokra kell a gép.Köszi szépen bármi tanácsot-ötletet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest