Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
HagaNRG
üzenetére
Sziasztok!
Az éjszaka olvasgattam- nézelődtem, így valamennyire sikerült leszűkíteni a kört.
Úgy tűnik, hogy kínai kezdő márkát nem szívesen hoznék haza. Semmi negatív tapasztalatom sincs velük, vagy ilyesmi, de maga a tény, hogy egy 160 ezres Asus Transformer volt az első tabletem és soha, egy pillanatra sem volt kétségem affelől, hogy jól döntöttem a választásakor, most kissé az elismert márkák felé húz.
Sony Xperia viszont az ára miatt nem jön szóba, mindenképp a 60-70 ezres kategóriában szeretnék maradni.
Az Asus Memopad 10 minden tekintetben szimpatikus, már csak a márkához való húzás miatt is, kb. egyforma árban van az olcsóbbik Transformerrel. A kettő közül kb. nem is lehet dönteni, mindenben egyformák.
A régi TF300-as akksis billentyűzetem bár nem használtam, de a plusz akksi miatt néha jól jött- feltételezem ez már nem kompatibilis egyik új Transformerrel sem...Másik kiszemelt szimpatikus márka- amivel egyébként egyáltalán semmilyen személyes tapasztalatom nincs- a Lenovo S6000 és az A7600. Kb. 10k van a két gép között, releváns különbségeket nem nagyon vélek felfedezni közöttük.
65k körül még az Acer Iconia TAB A3-A10 lehet esélyes.Kérlek, ha tud bárki bármilyen okosat mondani, amivel megkönnyítheti döntésem, azt nagyon megköszönném:
Van tehát: Asus Memopad 10, Asus Transformer Pad TF103CX, Lenovo S6000L, Lenovo A7600, Acer Iconia Tab A3-A10 mostanáig, amiket kinéztem. Természetesen más márkát-típust is örömmel meghallgatok. Szimpi volt az Alcor Zest retina-minőségű variánsa is, de ahogy nézem egyrészt az csak 4:3, másrészt lassú a felbontáshoz a hardver, szóval kilőhetem...A régi Transformerem elég vaskos darab volt, ha ettől sokkal kisebb-könnyebb-keskenyebb lenne az új gép, azt nem bánnám, de félő, hogy Xperia-hoz hasonló vékony lapok csak 100k fölött vannak.
USB nagyon kellene, micro SD nyilván mindegyikben van. HDMI-t soha nem használtam ki, de a full HD video lejátszása a saját kijelzőn nagyon fontos. Ezen kívül csak PDF-re és minimál grafikás gyerekjátékokra kell a gép.Köszi szépen bármi tanácsot-ötletet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Battlefield 6
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX