Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeann
csendes tag
Sziasztok, fórumozók!
Szeretnék megosztani veletek egy honlapot, ami első ránézésre akár egy olcsó bulvároldal, de a tabletkritikákat olvasva olyan állításokkal is találkoztam, amit huszonöt másik ASUS Transformer-cikknél nem láttam. Remélem, Ti is találtok hasznos információkat.
Ha már ASUS, nagyon remélem, hogy hamarosan megoldják ezeket az nüasznyi gyermekbetegségeket, amik a linkelt oldalon is említve lettek. Például ha a lemerülés határán áll a billentyűzet, le kell csatlakoztatni majd vissza, hogy újra reagáljanak a billentyűk. Csakhogy ilyenkor a telepített Office-program (Polaris) elveszít minden beírt adatot és visszaugrik az utolsó mentésre.
Hát erre mondják választékos magyaros szókincsből túrva, hogy pfff. Nem szeretem, amikor egy fantasztikus felhasználói élményt ilyen apróságok rontanak le. (És remélem, hogy az online Google Docs használatával ilyen probléma fel sem merül majd
).Benneteket is hasonlóan zavarnak ezek az apró-cseprő szépséghibák?
LeeAnn
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Hát erre mondják választékos magyaros szókincsből túrva, hogy pfff. Nem szeretem, amikor egy fantasztikus felhasználói élményt ilyen apróságok rontanak le. (És remélem, hogy az online Google Docs használatával ilyen probléma fel sem merül majd
).
Dr.NX