- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
biatcH
újonc
Sziasztok! Lenne egy számomra igen nagy probléma ami az utóbbi időben merült fel.
Októberben megvettem az én drágalátos Nexus 7-es gépem (2. generáció). Október óta nem fagyott le, nem laggolt, nem akadozott, semmi probléma nem volt vele. Viszont olyan egy hete iszonyatosan belassult
(Nem akkora mértékű, csak az eredeti állapothoz képest iszonyatosan lassú). Mielőtt belassult nem töltöttem le semmit, nem babráltam a rendszert, rootolva sem volt. Valakinek van valami ötlete vagy valami program ami segíthet?
Nagyon szeretném már újra úgy használni mint új korában
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ! UTOLSÓ ÁR!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest