- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Sziasztok!
Kérdéseim lennének. Nemrég tulajdonomba került egy pár éves iPad2 készülék, még soha nem volt előtte a kezemben sem iPhone, sem iPad, semmi ilyen operációs rendszert futtató készülék, hihetetlen jónak tartom, csak egy pár funkciót nem találok, ha egyáltalán létezik. Ezekről szeretném, ha segítenétek, előre is hálásoan köszönöm:
1. Eddig a Galaxy Note-omon szerkesztettem kis word dokumentumokat, most az iPad-en szeretném, de pl az androiddal ellentétben, nem találom a tabulátort, hogy ne össze vissza álljanak a sorok végén az összegek. Ezt hol találom?
2. Ha lementek egy képet, annak a képnek hol találom a fájlnevét?
3. Mivel az előző tulaj, egy jó barátom sok személyes cucca rajta maradt, hol tudom úgy formázni, mint pl az androidnál a gyári beállitások visszaállitása?
Még egyszer nagyon köszönöm, ha valaki válaszol, esetleg még habnak a tortánvalami jó kis ingyenes szövegszerkesztőt is ajánlhatnátok, androidon tökéletesen meg voltam elégedve a polaris office-al, valami hasonlót. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest