- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Sziasztok!
Kérdéseim lennének. Nemrég tulajdonomba került egy pár éves iPad2 készülék, még soha nem volt előtte a kezemben sem iPhone, sem iPad, semmi ilyen operációs rendszert futtató készülék, hihetetlen jónak tartom, csak egy pár funkciót nem találok, ha egyáltalán létezik. Ezekről szeretném, ha segítenétek, előre is hálásoan köszönöm:
1. Eddig a Galaxy Note-omon szerkesztettem kis word dokumentumokat, most az iPad-en szeretném, de pl az androiddal ellentétben, nem találom a tabulátort, hogy ne össze vissza álljanak a sorok végén az összegek. Ezt hol találom?
2. Ha lementek egy képet, annak a képnek hol találom a fájlnevét?
3. Mivel az előző tulaj, egy jó barátom sok személyes cucca rajta maradt, hol tudom úgy formázni, mint pl az androidnál a gyári beállitások visszaállitása?
Még egyszer nagyon köszönöm, ha valaki válaszol, esetleg még habnak a tortánvalami jó kis ingyenes szövegszerkesztőt is ajánlhatnátok, androidon tökéletesen meg voltam elégedve a polaris office-al, valami hasonlót. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő