- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- 
			  Mobilarena ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Szabix01 tag Üdvözletem mindenkinek, Szeretnék a közeljövőben tabletet,tabletPC,táblagépet vagy hogykell ezt mondani, venni és segítségeteket kérném. 
 Olyan 50e Ftot szánnék rá, Mo. belülről és külföldről egyaránt nem gond(szóval ha a cucc csak Angliában kapható sem para, az már az én gondom ) )
 És jó lenne ha nagyjából gyorsabb ketyere lenne,bár nem tudom ilyen áron kapható e már olyan ami alapvetően a menülépegetéstől nem szaggat illetve játékok a nemalegkomolyabb 3D-s cucokat elviszi. De maga a netezés a fontosabb, mert igazából arra használnám.A mérete 7" tól 10" mehet de 7-estől kisebbet nem akarok.Ja és op. rendszerben, windows8 miken található? Mert azt tudom hogy pl a Samsung androiddal fut, csak na, arra lennék kíváncsi melyik a jobb? a Win8 vagy az Android (netalántán az IOS). Előre is köszönök minden választ! Üdv Szabix01 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
) Dr.NX
 Dr.NX