Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
A myaudio-nak van ahogy a fentebbi írás is mutatja
Inkább a szerviztapasztalatok lennének a fontosak. Szinte minden itthon forgalmazott motyónak kell legyen valamilyen garis ügyintézési lehetősége, vagy a boltba kell visszavinni vagy a megadott szervizbe. Sajnos sokszor ott van a baj, hogy amikor hibás lesz a készülék akkor kezdődik a mutogatás, a javítás/csere kikerülése, stb. Ezekről lenne jó egy összegzés, mert egyre több féle kütyü van és már nem is olyan olcsók. A lenovonál most pl úgy tudom nincs itthono szerviz, hanem futár viszi-hozza a cuccot. Az hogy ez mennyire működik, nem tudom.
Én azt szeretem jobban ha személyesen be tudok menni olyan szervizbe ahol beszélhetek azzal az emberrel aki valójában javítani is fog. Sajnos mindenhol szinte már "ügyintézőkkel" kell tárgyalni, és az infó már nem jut el oda ahová kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Inkább a szerviztapasztalatok lennének a fontosak. Szinte minden itthon forgalmazott motyónak kell legyen valamilyen garis ügyintézési lehetősége, vagy a boltba kell visszavinni vagy a megadott szervizbe. Sajnos sokszor ott van a baj, hogy amikor hibás lesz a készülék akkor kezdődik a mutogatás, a javítás/csere kikerülése, stb. Ezekről lenne jó egy összegzés, mert egyre több féle kütyü van és már nem is olyan olcsók. A lenovonál most pl úgy tudom nincs itthono szerviz, hanem futár viszi-hozza a cuccot. Az hogy ez mennyire működik, nem tudom.
Dr.NX