Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
spiritex #44264 üzenetére
A myaudio-nak van ahogy a fentebbi írás is mutatja
Inkább a szerviztapasztalatok lennének a fontosak. Szinte minden itthon forgalmazott motyónak kell legyen valamilyen garis ügyintézési lehetősége, vagy a boltba kell visszavinni vagy a megadott szervizbe. Sajnos sokszor ott van a baj, hogy amikor hibás lesz a készülék akkor kezdődik a mutogatás, a javítás/csere kikerülése, stb. Ezekről lenne jó egy összegzés, mert egyre több féle kütyü van és már nem is olyan olcsók. A lenovonál most pl úgy tudom nincs itthono szerviz, hanem futár viszi-hozza a cuccot. Az hogy ez mennyire működik, nem tudom.
Én azt szeretem jobban ha személyesen be tudok menni olyan szervizbe ahol beszélhetek azzal az emberrel aki valójában javítani is fog. Sajnos mindenhol szinte már "ügyintézőkkel" kell tárgyalni, és az infó már nem jut el oda ahová kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest