- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
tablet előtt állok, ezt néztem ki: Pipo M9Pro 3G és minden benne van, ami nekem számított.
A kérdéseim a következők lennének, ha tudtok segíteni:
1) 4.2-re upgrade megy-e (és várhatóan tovább?)
2) mit gondoltok a hardverről, combos ? Bár nem játszanék rajta, röccenésmentes lapozásra vágyom, sok futó alkalmazással a háttérben
3) hobbi fotósként a kijelző fontos volt.. ez tökéletesnek tűnik (szóljatok lsz, ha gáz)
4) sokat vagyok úton, akksi 4-5 órára simán elég, jól látom ?
5) 3G: ez CSAK 3G, vagy olyan modul, ami 3G hiányában képes EDGE-re vagy urambocsá, GPRS-re (még ha tetű is) ? Gondolom 3G gyűjtőfogalom alatt a HSDPA értendő.. vagy az már nem ?
6) usb pendrive-ot bele tudok dugni vhogy ? (vagy fényképezőmmel összekötni, hogy a rajta lévő fájlokat áthúzzam)..
7) TF card: Transflash lenne ? (Jó ez nekem ?Legutoljára mintha vmi ősrégi Motorola telómba lett volna ilyen..)
8) angol mint felület nyelv tökéletes, de magyar bevitelt tud a billentyűzet vajon ? (ékezetek)
9) Milyen hátulütője van egy ilyen tabletnek ? Speckók alapján komoly tudás, élmény persze ki tudja (lehet volt már itt tesztelve?), de mi lehet számomra olyan, ami miatt lebeszélne bárki is róla ?Számoztam őket, könnyebb válaszolni amelyikre tudtok.
Bocs, ha hülyét is kérdeztem, tabletben iszonyatosan semennyire sem vagyok otthon.Nagy köszönet !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest