Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
válasz
tjb007
üzenetére
Köszönöm.
this is life:
Néztem azt is, de mivel elég sokat tervezek rajta olvasni, ezért a nagyobb felbontás élvez előnyt.
A keret már akár most is meglenne nagy duzzogva az új Asusra, de mivel abszolút szórakozásra használnám, és nem "alkotnék" vele, ezért kidobott pénznek érezném, és nem is szívesen adnék érte annyit, várni viszont nagyon sokat már nem akarok, így is épp elég ideje gondolkozok rajta
A mókolás pont a fenti okok miatt esik ki, csak egyszerű felhasználó vagyok, felesleges nekem linux vagy bármi, laptop már van, csak nap végén nincs kedvem még itthon is ez előtt ülni, ágyban meg elég kényelmetlen egy laptoppal.
Szóval arra kell nekem, hogy nap végén, vagy unalmasabb délutánokon megnézzek rajta egy-egy sorozatot, meg olvassak, böngésszek kicsit, plusz nyelvet tanuljak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930 256GB 5G
- iPad Mini 7 (2024) 128GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX