Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
válasz
tjb007 #39308 üzenetére
Köszönöm.
this is life:
Néztem azt is, de mivel elég sokat tervezek rajta olvasni, ezért a nagyobb felbontás élvez előnyt.
A keret már akár most is meglenne nagy duzzogva az új Asusra, de mivel abszolút szórakozásra használnám, és nem "alkotnék" vele, ezért kidobott pénznek érezném, és nem is szívesen adnék érte annyit, várni viszont nagyon sokat már nem akarok, így is épp elég ideje gondolkozok rajta
A mókolás pont a fenti okok miatt esik ki, csak egyszerű felhasználó vagyok, felesleges nekem linux vagy bármi, laptop már van, csak nap végén nincs kedvem még itthon is ez előtt ülni, ágyban meg elég kényelmetlen egy laptoppal.
Szóval arra kell nekem, hogy nap végén, vagy unalmasabb délutánokon megnézzek rajta egy-egy sorozatot, meg olvassak, böngésszek kicsit, plusz nyelvet tanuljak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest