-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
violentSt #33873 üzenetére
Samsung Galaxy Tab 2 7 kijelzője tudom, hogy nem IPS, de a tesztben amit olvastam róla, jókat írnak. Jó a betekintési szöge is elvileg. Mi a gond akkor vele?
Akik használják ezt a tabletet, mindenki dicséri a gépet. Panaszt nem nagyon olvastam, szemben sok más, kínaival. Most jó áron (47000 Forint) meg is tudnám venni újonnan. Holnap megnyomkodom egy itthoni üzletben, aztán megrendelem ha tetszik.Netezni, skypeolni webkamerával, facebookozni, filmet nézni nekem tökéletes lesz. Meg lehet suliban jegyzetelni, bár majd meglátom, hogy tudok rajta gépelni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- További aktív témák...
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE iPad Mini 8,3" (6. generáció) 64 GB WiFi Lila - Újszerű
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest