Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
Én újabban ilyen netbook és tablet 2in1 megoldásban gondolkodom a notebookom mellé (az 17"-os, pont ideális méretű számomra, így nem sokkal kisebb egy asztali PC-hez képest, ugyanakkor notebook lévén könnyen költöztethető, de hordozhatónak nagy, nehéz és túlzás, ezért szeretném kiegészíteni) elsősorban amíg vonatozok ill. amikor bent vagyok az egyetemen, jó lenne, ha lenne kéznél valami.
A tableteknél számomra már bevált 10" körüli méretűre gondoltam. A tablet része olvasásra, netezésre lenne szükséges (tehát a jó minőségű panel és korrekt üzemidő előny), ugyanakkor fejlesztőként nem jönne rosszul, ha teljes értékű asztali (Linux) rendszert tudnék tenni rá, mivel Androidon ilyen jellegű dolgokra nincs lehetőség, úgy éreztem az kissé lekorlátoz. Játékok különösebben nem érdekelnek.
Vélemény, esetleg konkrét javaslat a fentiekre vonatkozóan?
Először a Dell Inspiron Duo-t néztem, de a TN panel kis betekintési szöge és a gyenge akku miatt lemondtam róla. Most épp egy Lenovo Lenovo Ideapad S10-3T-ban gondolkodom, esetleg még az Asusnál, ha akad valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- YouTube
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- Path of Exile 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest