Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrDante666

    tag

    Én újabban ilyen netbook és tablet 2in1 megoldásban gondolkodom a notebookom mellé (az 17"-os, pont ideális méretű számomra, így nem sokkal kisebb egy asztali PC-hez képest, ugyanakkor notebook lévén könnyen költöztethető, de hordozhatónak nagy, nehéz és túlzás, ezért szeretném kiegészíteni) elsősorban amíg vonatozok ill. amikor bent vagyok az egyetemen, jó lenne, ha lenne kéznél valami.
    A tableteknél számomra már bevált 10" körüli méretűre gondoltam. A tablet része olvasásra, netezésre lenne szükséges (tehát a jó minőségű panel és korrekt üzemidő előny), ugyanakkor fejlesztőként nem jönne rosszul, ha teljes értékű asztali (Linux) rendszert tudnék tenni rá, mivel Androidon ilyen jellegű dolgokra nincs lehetőség, úgy éreztem az kissé lekorlátoz. Játékok különösebben nem érdekelnek.
    Vélemény, esetleg konkrét javaslat a fentiekre vonatkozóan?
    Először a Dell Inspiron Duo-t néztem, de a TN panel kis betekintési szöge és a gyenge akku miatt lemondtam róla. Most épp egy Lenovo Lenovo Ideapad S10-3T-ban gondolkodom, esetleg még az Asusnál, ha akad valami.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák