- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
Én újabban ilyen netbook és tablet 2in1 megoldásban gondolkodom a notebookom mellé (az 17"-os, pont ideális méretű számomra, így nem sokkal kisebb egy asztali PC-hez képest, ugyanakkor notebook lévén könnyen költöztethető, de hordozhatónak nagy, nehéz és túlzás, ezért szeretném kiegészíteni) elsősorban amíg vonatozok ill. amikor bent vagyok az egyetemen, jó lenne, ha lenne kéznél valami.
A tableteknél számomra már bevált 10" körüli méretűre gondoltam. A tablet része olvasásra, netezésre lenne szükséges (tehát a jó minőségű panel és korrekt üzemidő előny), ugyanakkor fejlesztőként nem jönne rosszul, ha teljes értékű asztali (Linux) rendszert tudnék tenni rá, mivel Androidon ilyen jellegű dolgokra nincs lehetőség, úgy éreztem az kissé lekorlátoz. Játékok különösebben nem érdekelnek.
Vélemény, esetleg konkrét javaslat a fentiekre vonatkozóan?
Először a Dell Inspiron Duo-t néztem, de a TN panel kis betekintési szöge és a gyenge akku miatt lemondtam róla. Most épp egy Lenovo Lenovo Ideapad S10-3T-ban gondolkodom, esetleg még az Asusnál, ha akad valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest