Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Illatozni fog az Infinix új készüléke
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
Én újabban ilyen netbook és tablet 2in1 megoldásban gondolkodom a notebookom mellé (az 17"-os, pont ideális méretű számomra, így nem sokkal kisebb egy asztali PC-hez képest, ugyanakkor notebook lévén könnyen költöztethető, de hordozhatónak nagy, nehéz és túlzás, ezért szeretném kiegészíteni) elsősorban amíg vonatozok ill. amikor bent vagyok az egyetemen, jó lenne, ha lenne kéznél valami.
A tableteknél számomra már bevált 10" körüli méretűre gondoltam. A tablet része olvasásra, netezésre lenne szükséges (tehát a jó minőségű panel és korrekt üzemidő előny), ugyanakkor fejlesztőként nem jönne rosszul, ha teljes értékű asztali (Linux) rendszert tudnék tenni rá, mivel Androidon ilyen jellegű dolgokra nincs lehetőség, úgy éreztem az kissé lekorlátoz. Játékok különösebben nem érdekelnek.
Vélemény, esetleg konkrét javaslat a fentiekre vonatkozóan?
Először a Dell Inspiron Duo-t néztem, de a TN panel kis betekintési szöge és a gyenge akku miatt lemondtam róla. Most épp egy Lenovo Lenovo Ideapad S10-3T-ban gondolkodom, esetleg még az Asusnál, ha akad valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Path of Exile 2
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPad Air 6 gen ,M2, új, garanciális , 13'' Blue, új ,soha nem használt, 128Gb + Pencil
- iPad 9 th. 64GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku:92%/p4169
- Apple iPad / 8th Gen ( 10.2" - 32GB - WiFi ) / Ezüst
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest