Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Sziasztok!
Mostanában egyre inkább megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék egy táblagépet kipróbálni, hogy mennyire lehet ez nyerő dolog nekem otthon.
Leginkább netezésre, flash játékokra (farmerama, fb játékok) lenne használva, persze ha már lehetőség van értelmesebb játékokat futtatni rajta akkor természetesen tele is pakolnám ilyenekkel. Méretben szerintem 7" is elég lenne, árban olyan 30-40e körül tudok rá szánni. Gondolom a 2 magos proci minimum kell bele, de mivel még csak most kezdtem nézegetni így szeretném a segítségetek kérni. Igazából még a droid is új számomra, mivel symbian a telóm is, de most páromnak vettem egy xperia x10-est (igaz nem csajos teló de bejött neki, de jobban tetszik így 1 nap után is mint a symbianos nokia 700, így az is cserés lesz.
Esetleg ha ismertek ilyen áron gorillaglassal védett vagy ilyen strapás tabletet ne tartsátok magatokban, gyerekek miatt az mindenképp előnyös bár nem vagyok ilyen alacsony költségvetésnél telhetetlen.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest