- iPhone topik
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvt
csendes tag
válasz
laszlohu #29669 üzenetére
Azt az infot kaptam,hogy 15én már kapható lesz itthon is az új 10+. Szerintem én kipróbálom, amúgy miért rossz megoldás az alu hatlap a más gyartonal is jellemző és dicsérik a mobilarenas tesztekben, de én nem érték hozzá meg soha nem volt tablet itthon
egy xperia ionom van jó ideje és ez is meg barátnőm htcje is alu hatlapos és jó a wifink, de ettől lehet meg a másiknál nem lesz. A supportrol érdeklődtem azt mondták várható majd további frissites.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest