- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szétvertem az iPad3-at, az Ainol Aurorát és a Concorde 9.7 IPS-t az iPhone4S-sel. A gyerekek és a feleségem is nagyon sírtak, de felhoztam nekik a pincéből a desktop PC-t én meg leültem a laptop (win xp ill win7) elé. A család elaludt, mire bebootolt a pc, a laptop meg kék halállal kifagyott. A gyerekek álmukban kicsit pityeregtek és valami engribördzöt emlegettek, meg a klassz kis kütyüt...
Az almás cuccok mondjuk cégesek voltak, de megérte. Szerencsére a mediaplayer megmaradt lejátszani az Avatart, ami azért a BluRay lejátszóval eredeti BD-ről jobban mutat.
Bocs ezért, de szerintem is (mint már sokan mondták), kezeljük helyükön a dolgokat. Mielőtt megvettem az ainolt év elején, tájékozódtam, nem ért csalódás. És a többi.
Off: azt végképp nem értem, miért kell az egyik legsegítőkészebb kartárssal nem is tudom mit csinálni. Szerencsére nem veszi fel sem a stílust, sem a többit.
Peace. Boldog karácsonyt.
On
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest