- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
z0d1AK #28510 üzenetére
egy kezemen meg tudom számolni, hogy az idei évben hányszor találkoztam olyan helyzettel tableten, hogy ez problémát okozzon
Neked. Mert te nem akarsz szilverlájtos videót nézni. Mert te nem akarsz jávás dolgot nézni. Mert te nem akarsz ... és a sort még lehetne folytatni, igaz? Mert ha te semmiféle problémás esetet nem használsz, akkor te nem is használod a tabletet smmire sem! Neked csak úgy van(nak). Mások viszont használni akarnák mindarra, amire úgy általában a nem munkapécéket naponta szokták. És ebben akadályokba, problémákba ütköznek. Ők, illetve mi. Te nem.
Szóval elég undorító, hogy azt a képet próbálod magadról beállítani, hogy te ügyes vagy azért nem ütközöl problémába, a többiek, beleértve engem is, meg ügyetlen fajankók a tablethez. Meg azt, hogy neked sokkal jobb tableted van, azért nem. Egyik sem igaz. Azért, mert elkerülöd a problémás dolgokat. Azért.
Nem tettem offba, mert ez szorosan a topik témájába vág. Tessék már leírni, hogy egy androidos tablet mit nem tud egyáltalán. Leírni, hogy mit tud szarul. Mi az amivel tízszer-hússzor annyi időt kell elcsesznie, mint egy pécén, és így tovább. Amíg ez itt tagadva van, nem pedig kifejtve, addig ez a topik nem érdemli meg a címét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eredeti játékok OFF topik
- DOOM - The Dark Ages
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest