Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buta29030

tag

válasz z0d1AK #28510 üzenetére

egy kezemen meg tudom számolni, hogy az idei évben hányszor találkoztam olyan helyzettel tableten, hogy ez problémát okozzon

Neked. Mert te nem akarsz szilverlájtos videót nézni. Mert te nem akarsz jávás dolgot nézni. Mert te nem akarsz ... és a sort még lehetne folytatni, igaz? Mert ha te semmiféle problémás esetet nem használsz, akkor te nem is használod a tabletet smmire sem! Neked csak úgy van(nak). Mások viszont használni akarnák mindarra, amire úgy általában a nem munkapécéket naponta szokták. És ebben akadályokba, problémákba ütköznek. Ők, illetve mi. Te nem.

Szóval elég undorító, hogy azt a képet próbálod magadról beállítani, hogy te ügyes vagy azért nem ütközöl problémába, a többiek, beleértve engem is, meg ügyetlen fajankók a tablethez. Meg azt, hogy neked sokkal jobb tableted van, azért nem. Egyik sem igaz. Azért, mert elkerülöd a problémás dolgokat. Azért.

Nem tettem offba, mert ez szorosan a topik témájába vág. Tessék már leírni, hogy egy androidos tablet mit nem tud egyáltalán. Leírni, hogy mit tud szarul. Mi az amivel tízszer-hússzor annyi időt kell elcsesznie, mint egy pécén, és így tovább. Amíg ez itt tagadva van, nem pedig kifejtve, addig ez a topik nem érdemli meg a címét.

Új hozzászólás Aktív témák