Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
tragiQss #26876 üzenetére
Fasza. Nem ismertem ezt az oldalt, kossz erte! Viszont annyit hozza kell tennem, hogy nekem jo tapasztalatom volt veluk epp ezen a heten.
Hetfon este rendeltem toluk egy tabletet ugy, hogy rendeles kozben regisztraltam. A rendelesemet elfogadta, le is lett vonva a penz a paypal szamlamrol, de a regisztraciom sikertelen volt. Eloszor azt hittem elgepeltem a jelszot regisztracio kozben, de nem. Ujra tudtam regisztralni ugyanazokkal az adatokkal! Csakhogy ez mar a rendelesem utan volt, emiatt ures volt a rendeles listam. Irtam nekik azonnal hogy mi tortent es kertem hogy rakjak a rendelesemet a listamba. A valasz az volt, hogy nem tudjak, mert bla...bla...bla...
Erre kertem oket, hogy toroljek a rendelesemet, utaljak vissza a penzemet, es ujra megrendelem amikor be leszek jelentkezve. Ez csutortok reggel volt, es aznap este mar a szamlamon volt a penz.
Pentek este ujra akartam rendelni, de gondoltam raerek hetfoig eldonteni hogy ugyanazt rendeljem e, vagy valami mast, mert hetvegen ugysem fogjak postazni, de az ott olvasott nagy szamu rossz velemeny miatt, valoszinuleg kihagyom, es inkabb megyek egy masik uzlethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motoros topic
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPad 10 64GB Wifi Karcmentes/2026.07.24.Apple Gar./Akku 100%/p4436
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest