- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Az üzemidőre is kérdéses milyen hatással lenne egy hdd.
Ehhez a méretvitához meg annyit, hogy ha nem 4.3-as hanem 5-ös lenne a következő lépcső, akkor annál már komolyan elgondolkodnék, 200$-os ár mellett. Egy 5-ös készülék nekem pl elég lenne beleszokni az androidba egy évig. (azt mindenki látja szerintem hogy egy év múlva ilyenkor már sokkal fejlettebb gépek lesznek a porondon..érdekes hogy milyen potom összegért mennek majd a használt/régi modellek). Ráadásul ez még nagy nehezen egy kézzel is kezelhető, nem néz ki a tömeg annyira hogy mi a fene van a kezemben, stb. Akinek nincs okostelefonja annak érdekes lehet, én nekem meg nincs. Máig nincs a piacon olyan okostelefon ami engem meggyőzött volna...talán az új meizu..hát persze
. Mindegyiknek van valami baja és ennyi év mobilarena olvasás után azt mondom, hogy lesz is.
A 3.2-es is érthető, egy saját rendszerű pmp kiadása nem lenne új dolog az archosnak, de egy saját rendszer sosem fog az android nyomába érni. Árban meg ugyanott lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spotify
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Automata kávégépek
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő