Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Stauffenberg #26347 üzenetére
hogy ne látnám a hasonlóságot, tök ugyan az a kettő, csak én jót röhögök rajta.... te nem érted, egy tablet a másikhoz képest maximum szinben lehet egyedi, szerintem a tabletek tök egyformák MIND!!! Attól függetlenül hogy aPad, Epad, Ipod vagy mi van ráirva..... adott egy kijelző, körülötte 8-12mm-es káva
a lényeg benne van... Ha még lehetne kapni a szivárvány minden szinében talán de nincs különösebb felület egyedivé tenni... érted??? Most a hátulja???? Legyünk őszinték az esetek hány százalékában nézed meg használat során a tableted hátoldalát????
én spec amikor megvettem egyszer és kész
azt se tudom mi van ráirva...még ha az akksit cserélni lehetne vagy le kéne szedni a hátlapot hogy az sd-t betedd, de szerencsére nem... szóval ezekre a tabletekre szerintem mindent lehet mondani csak azt nem hogy egyedi lenne bármelyik is
) Az meg hogy ki mit kopiz az engem valahogy soha nem zavart mindaddig mig megbízhatóan tette a dolgát... Különben is mondj bármit ami egyedi! Minden egyedi valaminek a másolása. Ez is poén a tinikbe
én emos vagyok egyedi vagyok...és vonulnak az egyedi emosok bandában
Én deszkás vagyok egyedi vagyok és deszkáznak a placcon bandában...
Én rocker vagyok egyedi vagyok és bandáznak a gödörben egy rekesz sör mellett...
nem tudom nekem ez az egyediség egy kicsit vicces
De senkit nem akartam megsérteni!!! Én meg olyan egyedi vagyok hogy tömeg vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Steam topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest