Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bpmcwap #26306 üzenetére
Nem a kijelzőbe... de látom hiába beszélek, mert az összehasonlító képek alapján nem látsz a két készülék között egy csepp hasonlóságot sem. Lehet téged nem zavar egy 98%-os iPad copy, de engem igen, szerintem rettenetesen béna.
(#26312) tvamos: A Note 10.1 nekem is nagyon tetszik, de az már jóval a keretemen túl van. Lehet kapni egy-két helyen 100k körül, de átbaszós sufni GSM-től nem veszek semmit. Cipős dobozban, tartozékok nélkül, bolti garanciával (mivel néhány havonta amúgy is felszívódnak és más néven újra nyílnak, ezért semmit sem ér). Egy rendes viszonteladótól, aki valódi Samsung garanciát ad, jó esetben 150k az ára.
(#26344) Tomix24: Pont az imént volt szó egy Concorde táblagéprőlm, olvass vissza. Kijelző: 9.7", IPS, 1024*768, dupla magos, rögtön 4.1 Jelly Bean van rá. Ha téged nem zavar, hogy egy magyar iPad koppintás a design, akkor 60k újonnan (ahogy néztem még nem kapható csak 1-2 hét múlva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vicces képek
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest