Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Ha láma kérdéseket teszek fel, akkor elnézést. Még nincs tabletem, de tervezem lecserélni a netbook-ot. Ugyanarra használnám a tab-ot is: internetre és filmnézésre (ez utóbbit úgy, hogy rákötném a tévére amin van usb és hdmi is).
Habár most egy 10-es képernyős gépem van, de a tabletnél elég lenne a 7-es is - több kényelmi funkciót figyelembe véve ez való nekem.
Az android nem ismeretlen előttem, mivel 12 hónapja használom, most egy Milestone személyében. Mindig is jobban tetszettek a főzött rom-ok, szeretem kipróbálni őket.
Ezért kérdem, hogy tudtok-e olyan tablet-ről, melyre biztosan van működő főzött rom? A Milestone esetében a motorola development fórumon szoktam a rom-okat lesni. ha tudtok ilyen fórumról tablet-hez, azt is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest