- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
Hali
Na letettem az eddigi vagyamrol, hogy digitalizalo tablas tabletet vegyek, mert nemigazan letezik egyelore... a galaxy note-os tab meg hiaba ilyen celu, arra amire nekem kell lassu.
Tehat maradok inkabb egy tabletnel, amin viszont gondolkoztam lehet nem eri meg most venni hanem inkabb karacsony kornyeken, ujevben, vagy januarban. Mint ha valahol olyasmit olvastam volna hogy a rokchip nekiall a 4 magosokat gyartani, es igy lemegy az ara az osszes mobil procinak, de nem hiszem hogy ez sokat dobna az egeszen hisz a kijelzo teszi ki az ar nagy reszet tudtommal.
Ami nekem fontos, nyers ero, stabilitas hardwerileg es softwerileg, beepitett 3g, legalabb IPS minosegu kijelzo, flash, 10.1, android, min 16gb beepitett memo, de jo ha van 32 vagy 64 (megjobb), elony az alu vaz (bar ha jolhallottam, neha hibat okoz
)
Egyelore ez nekem nagyon nyeronek tunik, viszont az a gond hogy friss, es legalabb 2 honapja kinnt kene lenni, hogy ne zsakbamacskarol beszeljek: [Ramos W30]
Arban max 300 dollar, marka mindegy, de legyen stabil... ami meg fontos a beepitett hangszoro, elvileg eleg ocskak szoktak lenni, sot hasznalhatatlan... Jo lenne ha alapbol normalis lenne benne, vagy utolag "egyszerubben" butykolheto (azert az nem elonyos egy 300 dollaros gepnel szerintem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Fogyjunk le!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest