- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
Na nem fogom folytatni azt a hsz labirintust, mert sokan megkoveznenek erte
Tud valaki valamit a Ramos w30 nevu tabletrol? Rendelt valaki? Mert elvileg oktober 15 volt a release date, de en nem talalok rola semmi igazan konkret dolgot, mindenhol mast emlitenek... foleg a 2gb l2-es ram es 32gb-os verziorol nemtudni semmit (szerintem l2-es verzios nincs is)
Vagy meg erdemes karacsony korulig varni a 4 magos tabokkal? (persze varni mindig erdemes ... de azert jo lenne ha a kezembe lenne)
-
F4ther
tag
Kivancsi vagyok meddig fogok elmenni ezzel a lancolattal
De akkor ujra UP!
-
F4ther
tag
bocsi, de mivel gyorsan porog ez a tema, igy frissitenem a kerdesem is
Remelem nem gond -
F4ther
tag
Hali
Na letettem az eddigi vagyamrol, hogy digitalizalo tablas tabletet vegyek, mert nemigazan letezik egyelore... a galaxy note-os tab meg hiaba ilyen celu, arra amire nekem kell lassu.
Tehat maradok inkabb egy tabletnel, amin viszont gondolkoztam lehet nem eri meg most venni hanem inkabb karacsony kornyeken, ujevben, vagy januarban. Mint ha valahol olyasmit olvastam volna hogy a rokchip nekiall a 4 magosokat gyartani, es igy lemegy az ara az osszes mobil procinak, de nem hiszem hogy ez sokat dobna az egeszen hisz a kijelzo teszi ki az ar nagy reszet tudtommal.
Ami nekem fontos, nyers ero, stabilitas hardwerileg es softwerileg, beepitett 3g, legalabb IPS minosegu kijelzo, flash, 10.1, android, min 16gb beepitett memo, de jo ha van 32 vagy 64 (megjobb), elony az alu vaz (bar ha jolhallottam, neha hibat okoz
)
Egyelore ez nekem nagyon nyeronek tunik, viszont az a gond hogy friss, es legalabb 2 honapja kinnt kene lenni, hogy ne zsakbamacskarol beszeljek: [Ramos W30]
Arban max 300 dollar, marka mindegy, de legyen stabil... ami meg fontos a beepitett hangszoro, elvileg eleg ocskak szoktak lenni, sot hasznalhatatlan... Jo lenne ha alapbol normalis lenne benne, vagy utolag "egyszerubben" butykolheto (azert az nem elonyos egy 300 dollaros gepnel szerintem...)
-
F4ther
tag
válasz
tjb007 #23741 üzenetére
Galaxy note szep es jo is.. de szerintem nem er meg annyit, meg draga is..
Ha 70k korul tudnam beszerezni akkor aztmondom oke, de foleg most hogy hardverileg, karacsony korul vagy ujevben jonnek az alsokategorias 4 magosak, csak azert ertelmetlen ennyit kiadni szerintem. Megtudnak oldani ugyanezt feleennyiert, ez csak margeting fogas.
Szoftveresen mennyire babralhato ez a dolog, meg a precizitas a jegyzeteleshez?
-
F4ther
tag
Hali, szeretnek venni egy tabletet, igazabol tobbnyire digitalizalasra, jegyzetkeszitesre kellene, erre a digitalizalo tabla megfelelobb lenne, viszont ott nem latom kozvetlenul amit irok (van flash-es digitalizalo is, ami elmenti amit irok ra, viszont nem latom, es laptopom sincs), a tableten meg lassu, es sokkal erzeketlenebb az erintes.
Nem ertem miert nem lehet olcso kategoriaban a kettot otvozni, mert amire gondolok letezik, csak tobbszazezer forintos arban.
Jo lenne ha egy digitalizalo tabla kepessegei megjelennenek egy tableten, a nyomaserzekenyseg persze nem fontos szamomra.Tehat valakinek valami otlete? En alapbol egy cubeU30-at szerettem volna, viszont nem tudom hogy mennyire erzekeny ilyen szempontbol az erintesre, ha erinto tollat hasznalnek irott szoveg bevitelre
Elore is koszonom a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Asus Rog Strix G16
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest