- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
Na nem fogom folytatni azt a hsz labirintust, mert sokan megkoveznenek erte
Tud valaki valamit a Ramos w30 nevu tabletrol? Rendelt valaki? Mert elvileg oktober 15 volt a release date, de en nem talalok rola semmi igazan konkret dolgot, mindenhol mast emlitenek... foleg a 2gb l2-es ram es 32gb-os verziorol nemtudni semmit (szerintem l2-es verzios nincs is)
Vagy meg erdemes karacsony korulig varni a 4 magos tabokkal? (persze varni mindig erdemes ... de azert jo lenne ha a kezembe lenne)
-
F4ther
tag
Kivancsi vagyok meddig fogok elmenni ezzel a lancolattal
De akkor ujra UP!
-
F4ther
tag
bocsi, de mivel gyorsan porog ez a tema, igy frissitenem a kerdesem is
Remelem nem gond -
F4ther
tag
Hali
Na letettem az eddigi vagyamrol, hogy digitalizalo tablas tabletet vegyek, mert nemigazan letezik egyelore... a galaxy note-os tab meg hiaba ilyen celu, arra amire nekem kell lassu.
Tehat maradok inkabb egy tabletnel, amin viszont gondolkoztam lehet nem eri meg most venni hanem inkabb karacsony kornyeken, ujevben, vagy januarban. Mint ha valahol olyasmit olvastam volna hogy a rokchip nekiall a 4 magosokat gyartani, es igy lemegy az ara az osszes mobil procinak, de nem hiszem hogy ez sokat dobna az egeszen hisz a kijelzo teszi ki az ar nagy reszet tudtommal.
Ami nekem fontos, nyers ero, stabilitas hardwerileg es softwerileg, beepitett 3g, legalabb IPS minosegu kijelzo, flash, 10.1, android, min 16gb beepitett memo, de jo ha van 32 vagy 64 (megjobb), elony az alu vaz (bar ha jolhallottam, neha hibat okoz
)
Egyelore ez nekem nagyon nyeronek tunik, viszont az a gond hogy friss, es legalabb 2 honapja kinnt kene lenni, hogy ne zsakbamacskarol beszeljek: [Ramos W30]
Arban max 300 dollar, marka mindegy, de legyen stabil... ami meg fontos a beepitett hangszoro, elvileg eleg ocskak szoktak lenni, sot hasznalhatatlan... Jo lenne ha alapbol normalis lenne benne, vagy utolag "egyszerubben" butykolheto (azert az nem elonyos egy 300 dollaros gepnel szerintem...)
-
F4ther
tag
válasz
tjb007 #23741 üzenetére
Galaxy note szep es jo is.. de szerintem nem er meg annyit, meg draga is..
Ha 70k korul tudnam beszerezni akkor aztmondom oke, de foleg most hogy hardverileg, karacsony korul vagy ujevben jonnek az alsokategorias 4 magosak, csak azert ertelmetlen ennyit kiadni szerintem. Megtudnak oldani ugyanezt feleennyiert, ez csak margeting fogas.
Szoftveresen mennyire babralhato ez a dolog, meg a precizitas a jegyzeteleshez?
-
F4ther
tag
Hali, szeretnek venni egy tabletet, igazabol tobbnyire digitalizalasra, jegyzetkeszitesre kellene, erre a digitalizalo tabla megfelelobb lenne, viszont ott nem latom kozvetlenul amit irok (van flash-es digitalizalo is, ami elmenti amit irok ra, viszont nem latom, es laptopom sincs), a tableten meg lassu, es sokkal erzeketlenebb az erintes.
Nem ertem miert nem lehet olcso kategoriaban a kettot otvozni, mert amire gondolok letezik, csak tobbszazezer forintos arban.
Jo lenne ha egy digitalizalo tabla kepessegei megjelennenek egy tableten, a nyomaserzekenyseg persze nem fontos szamomra.Tehat valakinek valami otlete? En alapbol egy cubeU30-at szerettem volna, viszont nem tudom hogy mennyire erzekeny ilyen szempontbol az erintesre, ha erinto tollat hasznalnek irott szoveg bevitelre
Elore is koszonom a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OTP Bank topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Mikrotik routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest