Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shoo

senior tag

válasz scanman #16763 üzenetére

Ha jól tudom (1 hónapja még én is ezt akartam venni) két verziója van. Ebből adódik a különbség. Az RK3066-os SoC-ú gép biztosan 4 magos Mali-400-al van szerelve. Igazából abszolult nem ajánlanám, ahol "biztonságban" (azért van "-jel, mert én is megrendeltem úgy, hogy készleten volt, de mégse) fogalmazzunk úgy, hogy ahonnan, ha van megkapod ott 270 dollár az ára. Ha 10,1"-os kell akkor ott az U30GT 50 dolcsival olcsóbban, ha pedig a 9,7" is elég, akkor meg szerintem bőven megéri 80ért a ConCorde 9.7ips+, ezért a "felárért" jó supportot kapsz, magyarországi garanciát, fórumon az egyéni problémákkal is kiemelten foglalkoznak.

(#16766) nightmare13

Ez egy nagyon érdekes dolog, ha végignézel a világ nagy találmányain talán csak 1-2 kivétel van, ahol magyar ember nem vett szervesen részt a feltalálásában... A kínaiak is és a japánok is képesek lennének hasonlóra, amint lehet látni, de nem tudom miért (talán az az egy-két infantilis dolog miatt pl.használt bugyiautomata) egy gagyibb szinttel is megelégszenek, kb. kapnak egy tabletet, ami széthullik a kezükben, de annak is örülnek, mintha a világ legnagyobb kincsét kapnák. Örülni kell, de azért, ha már olyan modernek és jól felszereltek, akkor legyen bennük egy kis igényesség..

Új hozzászólás Aktív témák