- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
S&B
csendes tag
válasz
KaiotEch #15017 üzenetére
olcsók ,de én nem ilyet rendeltem..olvasgattam róla, és nem volt rossz vélemény..nyilván ne várjuk azt, hogy ennyiért majd pl samsung minőség is jár, nekem személy szerint elég ha a hardver erős..ez meg erős, nem is kicsit, meg ahogy láttam át is van gondolva...az hogy ropog a ház, lógnak a gombok az engem nem zavar...
(2éve használok huawei u8120at, ismertebb nevén vodafone 845öt...2év alatt, mivel olcsó nem kíméltem..esett vízbe, betonra, homokba, sárba..rendszeresen vágtam a szoba egyik végéből a másikba idegességből..ütöttem vertem...2évig volt a proci felhúzva..össze vissza főzve...cserébe a mai napig bírja
, a kijelzője erősebb nyomásra elszíneződik...néha..meg recseg ropog lóg..made in china..)ja és nálam jobban kevesen utálják a kínai termékeket..de bevállalom ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest