- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Basszus
Tegnap olvasgattam kicsit az u 30gt-ről, találtam egy 27oldalas fórumot, meg pár jó YT videót, de az akksiidőről nem irt eddig senki. Kíváncsi lennék, hogy a 2 mag 1,6 Ghz-en mennyire szopja az akkut.
A gép irtózatosan gyors a videók alapján, szerintem egy kis alulfeszeléssel, és 1,0-1,2 Ghz re korlátozva nagyon sok plusz akkuidő kihozható majd, a teljesítmény nagymértékű csökkenése nélkül.
Viszont jó hír, hogy rootolni már lehet, egy moddolt superoneclick progival.
Elvileg 3 különböző verzió van forgalomban, gt-h, gt-w, és gt-t. Ment az agyalás, hogy mit jelenthet az utolsó betű. Valaki azt irta, hogy vlsz. hongkong, worldwide és test példányok. Aztán végülis irtak valami fejesnek, aki azt válaszolta, hogy hardveresen semmi különbség nincs a gépek között, a kódokkal a különböző gyártásból származó gépeket azonosítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest