-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
Ainol Novo 7 Elf-et vegyél, vaterán 35ezer körül van. Én most vettem használtan 30-ért postával, k.jó
iPad 2-höz meg WayteQ xTab-100is-hez tudom csak hasonlítani (olyanok voltak többször is a kezemben), azok lemossák anyagminőségben meg képminőségben is, de 1 nap alatt megszoktam és feleannyiba került, mint a wayteq. ipad2-vel ár/érték arányban össze se lehet hasonlítani. Ja, Skype videóhívás nem megy rajta, vagyis én láttam a másik félt, de ő nem látott engem. És akadozott, de számítógépen is szokott kicsit, az ipad-del is gond van szerintem ilyen téren (vagy netkapcsolat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest