Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem.
PD10 Freelander a tablet. Két hibát találtam benne, amik engem zavartak. Az egyiket a density-t megoldottam. 240-ről levettem 160-ra, így már kisebbek lettek a betűk és az ikonok.
A másik: gondolom a smooth-ság érdekében a minimális processzor frekvencia 343 MHz. Ennek következtében még alapjáraton, repülőmódban is igen magas a fogyasztása. Ezt hogyan lehet lejjebb venni - nem gond ha nehezebben pörög fel - hogy lecsökkentsem a fogyasztását. Tudom kikapcsolt állapotban nem fogyaszt, de 3 perc a bekapcsolás. Ezt szeretném elkerülni. Legyen repülő módban, készenlétben legalább egy hétig :-) Ha megoldható.
Rootolva van. Mit kell átírni és hol? Ha ilyen egyszerű és tudod a megoldást légyszíves zaklass itt, vagy privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest