Hirdetés
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Poco F7
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, hogy az rk2818-as procival rendelkező tabletek nem technologia csúcsát jelentik, de árban sem annyiba kerülnek.
Került egy Prestigio multipad pmp3084b a kezem ügyébe, egy darabig nem tudtam túl sok mindenre használni. A 2.1.21-es android ami max rátehető (ill. az oldalán van egy 2.2-es béta is de az meg nem magyarítható, ezen viszont viszont nézhető tv stream) a gyári oldaláról.
Ez maximum netezésre és gmailezésre alkalmas - ez a plafon.Találtam egy jó oldalt a rokchip 2818-as tabletekhez, ime:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1465866Használható romok találhatók itt .
Én most a CyanogenMod-7.2.0-R1-UNOFFICIAL-KANG-05.14.2012-es img-t tettem fel a kütyüre - ez már rootolt verzió (ebben 2.3.7-es android ketyeg 2.6.25.-ös kernellel) a sima gyári RK android tool segítségével ( a tool megtalálható bármelyik prestigio.com-ról letöltött img csomagban) ,ezideig jól muzsikál. Megy a google-play market , játékok, SPB TV, Mobile TV. a g-mail helyett az E-mail kliensbe kell beírni a a címet és a jelszót ,de a pop3 fiókkal nem kell xarakodni, mert azt magától elintézi. Egy ADW-témát érdemes letölteni a marketről és feltelepíteni, majd az ADW Indító-Mentés és visszaállítás -ADW beállítások mentése és az Asztal beállítások mentése következik ,feltéve ,ha van bedugva SD kártya, mert a gyárilag feltett asztal beállításokat elfelejti és megkutyulja egyébként, ha nem talál az ADW indító config fájlt az SD kártyán. Ne felejtsük el az alkalmazások-alkalmazásfejlesztés-alkalmazás leállítása opcióba pipát tenni, ez jól jöhet néhány beragadt video lelövése céljára. Néha-néha azért elő kell venni a gombostűt resetelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest