Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
hevizms #12573 üzenetére
No igen.. Pandáéknál konkrétan kell feltenni a kérdést, hogy csak igennel vagy nemmel lehessen válaszolni
Először mikor kérdeztem tőlük, hogy van-e nekik abból a ípusból, rávágták, hogy van, erre fel 2 hét után kiderült, hogy ők úgy értették, hogy kapható, de jelenleg nincsen raktáron és nem is tudják, hogy mikor lesz. Jó, akkor választok másikat. Kiszemeltem vagy 5 másik típust és sorra kérdezgettem, mire az utolsó SmartQ T20ból volt még raktáron. És arról is kértem egy megerősítést, hogy két napon belül tudják-e postázni. És ezek után rendeltem meg újra csak.
Tipp #1:
Pandánál inkább paypallel fizessünk, mert a moneybookernél necces a refund(én is belefutottam sajna)."mikor végre majdnem sorra kerülnél,megszakad egy pillanatra a kapcsolat,azt kezdheted elölről"
No igen, ebbe én is belefutottam
igaz csak a vállalati hálón, otthon semmi gond nem volt
Mindegy is, betettem két filmet kis ablakba és fél szemmel a csetet sasoltamKínából nagyon ingadozó a csomag érkezése, van hogy 10 nap és van hogy 5 hét. A <=15nap küldők mind mind a saved seller mappában landolnak, a 30 plusszosokat meg messzire elkerülöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest