- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fery02 #64437 üzenetére
Sziasztok!
Még csak most szántam rá magam újra erre az egész CoreElec szenvedésre.
Pár perce nyomtam Hard Reset-et ennek az átoknak, hogy ennyivel is tiszta lappal induljunk.
Csak az elején lévő gyors beállítás varázslón túlmenve, nem buherálva, állítva semmit sem, rögtön próbáltam is laptopról a Putty-t.Örültem, hogy csatlakozáskor észrevette, hogy új fingerprint key van, ez ugye a Hard Reset okán van, gondoltam hátha most jó lesz minden... UGYANAZ minden.
Tehát az eredeti hozzászólásom korai állapot maradt és ha kipróbálom, hogy mi lesz, ha átbillentem a kapcsolót a "Disable SSH Password" sor mellett a box-on, akkor meg így reagál a Putty:
Ennél a résznél nem reagál semmi billentyű nyomásra sem, nem enged írni semmit.
Mégegyszer:
Teljesen szűz CoreElec, közvetlen Hard Reset utáni állapot.
Sajnos nincs lehetőségem LAN kapcsolatra a laptoppal és másik laptopom sincs, de elvileg mennie kellene ennek vezetéknélkül is, ha jól veszem ki.Valakinek ötlete van ezek után?
-
-
válasz
fery02 #64437 üzenetére
Vagy van más, szintén ajánlottabb Putty alternatíva TV Box-hoz, amivel esetleg próbálkozhatnék még?
Mobilra is kipróbáltam egy "Mobile SSH" nevűt, de azzal sem megy, ott még ennyire konkrétabbat se ír ki, hanem simán csak hogy nem jött létre kapcsolat.Valaki van esetleg a Jászságban vagy Heves megyében, akihez el tudnám vinni, hogy szakértőbb szemmel is ránézzen?
Persze nem ingyen. 🙂 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged