Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ztsoft

őstag

válasz dlor #38865 üzenetére

Ha már 3D, amit észre vettem aktív 3D-s TV-n LE (8.2) és CE (8.90.2) között (tegnap közel 5 órán át teszteltem S912 box-on).
    Az LE-n nagyobb a térérzet, jobban kijönnek a hozzám közeledő tárgyak, ezzel együtt hajlamosabb a szellemképre is (jobban látható).
    A CE viszont jobban elnyomja a szellemkép hajlamosságot (van egy pár rosszabb minőségű 3D-s demó videóm, itt már nézhető kategória), de ezzel együtt csökken a térérzet, nincs meg az a érzés, hogy az arcomba másznak a tárgyak.

(#38868) blakey
    Persze, ezzel tisztában vagyok. Csak teszt jelleggel van fent egy másik kártyán a CE. Amit írtam, azt nem panaszkodásnak szántam, csak a tapasztalataimat osztottam meg.

Most átnézve a kodi.log-ot a nézhetetlen BD iso miatt, de nem találtam semmi használható infót, csak ilyen bejegyzés van végig a lejátszás leállításáig (azt nem tudom, hogy a Kodi-hoz vagy a CE-hez van köze).

WARNING: ActiveAE - large audio sync error: -1257.392692

Meg találtam még egy figyelmeztetést, ami eddig nem volt (tisztában vagyok a jelentésével, csak furcsa, hogy eddig nem jelentett gondot).

WARNING: Repository repository magyarkodi uses plain HTTP for add-on downloads - this is insecure and will make your Kodi installation vulnerable to attacks if enabled!
    WARNING: Repository MovieShark repository uses plain HTTP for add-on downloads - this is insecure and will make your Kodi installation vulnerable to attacks if enabled!

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák