- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
mQWeXgsf #45080 üzenetére
Erre szoktam azt mondani, hogy inkább veszek egy ilyen S905X boxot hazai kereskedőtől 5 év garanciával és nyugi van. CE mellé kell még egy légegér + esetleg egy Gb-s adapter, ha a 4k akadna hálózaton. Amúgy nem Androidos, csak Kodi fut rajta, szóval azonnal használható a beállítást követően.
-
Dr.NX
addikt
válasz
mQWeXgsf #45068 üzenetére
Vissza kellett volna küldened a hibásat, a PayPal évi 12 alkalommal megtéríti a visszaküldés költségét 9300 Ft értékig (30 USD/EUR).
https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/refunded-returns/general-conditions -
Carvus
senior tag
válasz
mQWeXgsf #44201 üzenetére
Sziasztok,
ma befutott hozzám is MECOOL BB2 francia raktáros tomtop rendelés, és sajnos nekem se akar képet adni, én is próbáltam több kábellal, tévén és monitoron is, de semmi. Reset gombot és HDMI kábelt is hiába nyomom. Nálam talán annyi, hogy mintha langyos lenne egy pár perc után...kuka ez is?
-
tupijani
tag
válasz
mQWeXgsf #44222 üzenetére
Lehet, másik tv-vel kellene kipróbálni. Esetleg rossz a box frekvencia/felbontás beállítása és a tv nem tudja korigálni azt. Több boxnál van un. hard reset, amit az AV kimenetbe épített mikrokapcsolóval lehet aktiválni. Pl. fogvájóval megnézni, hogy finoman nyomva kattan-e (ha világít benne egy led, akkor ezt ne próbáld ki
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged