- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android szakmai topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Mivel a CEC egyfajta kommunikáció a két eszköz között és minden gyártó igyekszik a saját megoldásait is hozzá csapni (pl. Samsung BD Wise) meg gondolom nincs egy rendes szabvány sem erre.
De találtam is egy oldalt, ahol ez olvasható, "A különböző gyártóktól származó termékek nem tudnak egymással teljes mértékben kommunikálni.", [link].
-
ztsoft
őstag
Ha már nekem címezted a kérdést, válaszolok. Nos, ez már többször felmerült itt a topikban, de egyértelmű válasz nem született. Erre csak a gyártók tudnának pontos választ adni, mivel mindegyik másként működik. Még márkán belül is vannak furcsaságok, pl. nálam a Samsung TV és a Samsung BD sem mindig barátok. Ellenben az említett TV és a Rikomagic box-om szeretik egymást.
-
cof
veterán
Ha fake ramos lenne, akkor is mennie kéne a 2g dbt-vel, ugye?
Nehéz ügy. Én a CE fórumon olyat olvastam, hogy az odroid-os .dtb-vel indult csak el. Memória tesztet csinálhatsz droid alatt, feljebb linkeltem programokat. Meg még az is elképzelhető, hogy zárt bootloaderes és azért nem megy.
-
nfsu17
veterán
'Beteszem, reset nyomvatart (audioban van), áram alá helyez.'
Áram alá helyez....de még mindig nyomod a reset gombot? Addig kell nyomni, míg a CE képernyője bejön...aztán el lehet engedni
Sd jól benne van? Én pl nem tudom behelyezni ujjal, mert nem marad bent, mindig kiugrik. Fogpiszkálóval kell betolnom a résbe, hogy bekattanjon.
De ha szívás az sd, használj pendriveot. -
-
Véreshurka
senior tag
Én most ezzel a kettővel szemezek, ha erre gondoltál: [link1] [link2]. Sajnos a 2. linken lévő nincs fekete tetővel, az első meg nem tudom tud-e mindent amit a 2. (ami tuti, hogy nincs audio extract funkció benne, de hdmi-n tud hangot átvinni természetesen), még én is csak gondolkodom. A márkával van tapasztalat, nemrég vettem egy KVM switch-et tőlük ugyanígy amazon-ról, kb. 1 hét mire megérkezik és nem sokkal drágább, mintha ali-ról rendelnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest