- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
válasz
Pelican #36070 üzenetére
Én most a LE-ből a bétát használom az HBO GO miatt, de hihetetlenül rossz. Egy éve fejlesztik és még mindig olyan gyermek betegségei vannak, hogy tegnap is vége az offline filmnek és ahelyett hogy kilépne a menübe, inkább lefagy az egész rendszer.
De ha csak a menüben lépkedek gyorsan, azzal is ki tudom akasztani. Aztán minden offline film elején az első 5 percben 3 mp-re kiesik a hang, HBO GO azt játszik le hiba mentesen amit ő akar, szaggat vagy a film felénél kilép és csak újraindítás után hajlandó megint elindítani egy filmet és sorolhatnám még az efféle jelenségeket.
De a "stabil verzió" sem volt stabil, volt hogy pl. magától újraindult az RPi, de egyszer az SD kártyámat is hazavágta pedig akkor 1 hétig nem néztem rajta semmit.
Szóval nem bízok én már abban, hogy az éven még elkészülnek a végleges verzióval, így váltani kell androidra.S905D lejátszókból én nem sok fajtát találok, kb. csak a MECOOL KII Pro-t, de keveslem a 2GB RAM-ot meg a tárhelyet is. Illetve a KIII Pro is rendelkezik DVB-C tunerrel S912 létére, bár érdekes, hogy a Gearbest szerint meg nem támogatja a DVB-C-t. Akkor most mi van?
-
krsanko
tag
válasz
Pelican #35912 üzenetére
Nem vagyok otthon a 4K-ban,de a fórumot olvasgatva,a 4K nem ugyanaz mint a HDR.Vagy rosszul tudom?
Nagyon kevés AVR vagy proci tudja még a HDR-t kezelni.Vagy rosszul tudom?
Hozzáértő leírhatná,vagy dobhatna egy linket,hogy pontosan mit jelentenek ezek a szabványok.
4K,UHD,HDR,VP9,8bit,10bit.30fps,60fps,meg a többi.Csak hogy Mindenki-ja meg én is- képben legyen.
-
Joshi
titán
válasz
Pelican #35712 üzenetére
Azt tudom hogy blakey-nek Sony W755 tévéje van ami biztosan 8bites. Ha ő lát érdemi különbséget az csakis a 420-ról 444-re való konverzió miatt lehet, nem a mintavételezéstől. Aztán az is lehet hogy az ide-oda konvertálás is javít valamicskét, ennyire nem értek a témához.
-
blakey
titán
válasz
Pelican #35691 üzenetére
Szerinted ki beszélt az RGB 10 bitről? YCbCr 4:4:4 10 bitről van szó, de itt már minden ide lett vonva, a 10 éves Blu-ray lejátszók és TV-k is képesek voltak erre.
Vége, folytassátok máshol, mással.(#35690) Joshi
K…rvára nem vagy képben, ha nem jó a dtb akkor van, hogy el sem indul, boot logónál lefagy.
A távhoz nem sok köze van. -
-
blakey
titán
válasz
Pelican #35150 üzenetére
S905W esetén a deinterlacing kikapcsolása képjavító hatással bír, a Noise reduction általánosságban egy picit jobbá teszi a képet, a 444 10 bit szintén jó hatással van a képre, mi az ha ezek nem képjavító beavatkozások? A Force RGB meg csak a régi LCD-ken van jó hatással, de ott csak arra jó, hogy látható képet kapjunk.
-
kacsa7
őstag
válasz
Pelican #34633 üzenetére
Sajnos ez csak részigazság. Optikai kimenetnél nagyon nem mind1, miből és hogyan jön ki a jel, de még a koaxra is igaz. Ha nincs normális, saját órajelgenerátora a boxnak, akkor pocsék jel jön ki az optikán, és a végén kapott hang nagyon távol lesz a jótól. Nyilván ezeknél a boxoknál ez nem cél, így a végeredmény is olyan. Darabra működni fog. Persze ehhez is rendszer és sokat hallott fül kell, de ha valakinek már van némi hifis tapasztalata, az rögtön meghallja. Ezen max az segít, ha utána mögé raksz egy ifi iPurifier-t pl, viszont az elég zsebbe nyúlós... Egy jó DAC magában nem fogja megoldani, mert gyenge forrásból fog dolgozni.
Van nekem az autóban egy 100eFt-os DSP, amiben már elég normális BB dac és adc dolgozik. A fejegységet akartam kiváltani. Próbáltam telefon + google chromecast kombinációt. Ott a telefon játsza a zenét a chromecast optikai kimenetén kijön a jel és a Helix-be épített BB DAC végzi a konverziót. A végeredmény egy nagyjából dinamikus, de lelketlen hang lett. Messze elmaradt a fejegységből kijövő analóg RCA jeltől, pedig biztos lehetsz benne, hogy a prociban sokkal komolyabb dac van, mint a fejegységben. Egyszerűen a chromecastból kijövő optikai jel is ennyire gyenge. Ugyanez van a boxoknál is. Tehetsz mögé Muse DAC-al szerelt külön DAC-ot is, a forrás akkor is pocsék marad. Lehet jönni azzal, hogy csak 0-k és 1-esek közlekednek, de meg kell hallgatni és kiderül, hogy nem ennyire egyszerű a dolog...
Persze ez már hifis mélység, ami más téma és mindig megosztó lesz. Aki komolyabb összeget áldoz rendszerre, az ezeket a különbségeket hallja, aki nem, annak sosem fog hiányozni. -
mexel
veterán
válasz
Pelican #34633 üzenetére
Az elején még a sima av kimenetről volt szerintem szó mint zenelejátszás eszköze. Ott ( ha nem koax kimenetként használjuk) ott számít a beépített dac és az av kimenet szerintem nem lehet túl acélos.
De hiába használjuk a digitális kimeneteket, azért sok más tényező is közrejátszik még az igaz high-end hangzás létrejöttében, de tény hogy ezt már csak akkor hallani ha hallani akarjuk, vagy annyira komoly a rendszer. Hallgatni mindenképpen lehet, gyakorlatilag manapság bármilyen eszközt használhatunk zenelejátszásra egész jó eredménnyel. Arról nem is beszélve hogy az ilyen eszközökön a forrás sem mindig a legjobb amikor zenélésre használja valaki, így bőven megfelelő lehet normál célokra. -
Márton
nagyúr
válasz
Pelican #32208 üzenetére
"A 4k gui+4k videó lejátszás együtt nem megy"
értem, de ez miért kéne egyidőben, amikor képeket nézeget az ember?"bele van hekkelve, hogy gui sose nagyobb mint fullhd."
no, akkor ide kéne még egy AND feltétel, hogy csak akkor méretezze át a GUI-t, ha van videólejátszás is.
Ha nincs, akkor legyen a tv natív felbontása, így a képnézegetőhöz hozzá sem kell nyúlni.Mi ezen annyira bonyolult?
Ezt csinálta meg neked kszaq?
-
Márton
nagyúr
-
junkpod
veterán
válasz
Pelican #32065 üzenetére
Pont te írtad anno a LibreElec topikban, hogy lpcm csak 96-ig, dtshdma viszont 196-ig megy. Vagy ez elmúlt?
Mindegy is, de nekem már nem szimpi a kis x-es boxom... (Kijelző, wifi, táv, megabit...)asszem tuladok rajta... Jól működik minden csak mégse tetszik a beelink mx64-hez képest.Akinek van 905D-s (2/16) doboza, megirhatná mit mér flashbench-en, főleg emmc-n.
Gyors emmc-s, vp9-4khdr képes, gigabites box a vágyam (gombokert. A tuner meg hab a tortán, azzal már a tv tényleg kijelzőve degradalodna...
-
adi1234
tag
-
Rick4
félisten
válasz
Pelican #31943 üzenetére
Ja, akkor a lényeg.
Nincs tévém évek óta, egy Benq W1070-es fullHD projektoron nézem a tévéműsort is, a képet és a hangot egy Vu+ Unok 4K SE beltériből kapom HDMI-n keresztül, egy Pioneer VSX 520K erősítő végez el minden feladatot. Most annyi történt csak, hogy egy másik HDMI bemenetére került az S905X box, ez is HDMI-n keresztül adja a képet, és az erősítő is innen veszi le a hangot.
A rendszertávon megnyomom a tévézés gombot, ekkor bekapcsolja a projektort, bekapcsolja, és TV bemenetre teszi az erősítőt, és bekapcsolja a beltéri egységet, csatornát, és hangot is a beltérin állítok, ha megnyomom a kikapcs gombot, kétszer rányom a projektor power off gombjára, és ezzel kikapcsolja, illetve a tévézésben részt vevő összes eszközt kikapcsolja.
Ha megnyomom a filmezés gombot, akkor bekapcsolja a projektort, bekapcsolja az erősítőt, és átteszi a BD bemenetre, bekapcsolja a médialejátszót, amennyiben előtte a tévézés ment, akkor a filmezéshez szükséges eszközöket be- átkapcsolja, a nem szükségeseket kikapcsolja.
Azt is tudom állítani, hogy a csatornaváltást pl a beltérin állítsa, de a hangerő az erősítőn állítódjon, mindezt ugye úgy, hogy egy táv van a kezemben, és a két gomb fél centire van egymástól.
Szerintem itt lehetett ez elrontva, mert a boxon maradt a hangerőállítás lehetősége.
Mindjárt megnézem az összefoglalót, köszi. Remélem elég alapos voltam. -
blakey
titán
-
Joke21
aktív tag
válasz
Pelican #31757 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető volt, amit írtam. A cec-t én állítottam be igen, úgy, hogy álljon le a lejátszás, ha kikapcsolom a tv-t. A probléma ott van, hogy mikor visszakapcsoltam, sehogy sem indult el. Se csatornaváltára, se semmire. Csak a box újraindítása segített. Na ez a nem normális dolog.
Az alap android fw nem tud olyat, hogy ha LE alatt nyomok egy újraindítást, akkor az sd kártyáról induljon a rendszer? Csak kikapcs-bekapcs esetén indul onnan?
-
Csicsóka
őstag
válasz
Pelican #31749 üzenetére
A system-et nem, csak a dtb-t, és recovery-t ment. De hiába is mentené el, ha az 1 gigára átméretezés után nem menne vissza a helyére. Valszeg kszaq tudatosan nem is tette bele ezt a lehetőséget, nem lett volna csak pár sor az installerben, de ha nem működik minden boxon akkor minek.
-
mexel
veterán
válasz
Pelican #31500 üzenetére
Előbb megkérdem a GB-t mi a megoldásuk, lehet hogy vissza kell küldeni és az az infó hogya PP fizeti a postát is. Igaz macera lesz az egész, nem tudom megéri-e majd. Még a DVB-T- ki kell próbálnom, ha az jó lenne akkor még lehet majdnem teljes értékű a box ha valaki olyat keres. Egyébként meg gyors és jó, LE tökéletes rajta a hozzávaló DTB-vel. Ha lesz válaszom beszélhetünk cseréről is, mert úgyis kellene tesztelnem egy 912-t a pixelesedés miatt.
Junkpod: évek óta megya Digi már nálam egy sima pár ezer ft-os Alcor DVB-C vevővel, nem kell kártya itt hozzá. ( szerencsére)
-
-
krsanko
tag
válasz
Pelican #31043 üzenetére
Csináltam a lemezből ISO-t azt viszi rendesen a box hálózaton,nincs megállás.Nekem is van nagyon sok adatlemezem,mkv-val(720p,1080P),avi-val,azokkal nincs gond,mert egyetlen fájl mindegyik.
Csak a DVD-Videó formátumú lemezekkel áll le az első VOB fájl után,valamiért nem tud továbblépni a másodikra.Már akkor is leáll ha elkezdek trackolni és a trackok átmennek a második fájlba.
Még annyit kipróbálok,hogy van egy ezer éves-még IDE-s-5,5"-os külső dvd rackem(saját tápos),és kérek
kölcsön egy dvd írót bele,hátha mégis a tápellátás. -
mexel
veterán
válasz
Pelican #30869 üzenetére
Igen, azokat már néztem, régebben még csak a sima új droidjuk érdekelt de most egyben vannak a LE-vel, ez jópofa. Az ötlet és az irány jó, a megvalósítás a kérdés, majd kiderül a tesztelésnél. Nekem ahogy írtam már, szimpatikus a tanixosok hozzáállása, sok mindent kipróbálnak, látszik hogy el akarják adni a dobozukat. Rendeltem is kettő tx3-at, ha véletlenül brickelném az egyiket legyen tartalék, mert kicsit játszadozok majd a rommal ha lesz időm rá, megpróbálom majd más 905w-re is átrakni a romot kicsit átszerkesztve. Sok értelme nem lesz egyelőre mert az sd-s megoldás jól működik, de időtöltésnek elmegy.
headhunter: ez nem is baj talán, sok mindent hajlandóak beépíteni a romokba ami működik és jó. AFR is lesz a droidban és sok minden amit a felhasználók igényelnek. Talán itt is körülnéztek, igaz Csicsóka megoldását én nem linkeltem de mást igen
Javimetal is kapott innen infót egy-két ötletről és nem kizárt hogy körbe is nézett
Orosz fórumokról is szedik a jó ötleteket. Végül is ami nem jogvédett azt simán felhasználhatják, igaz a kínaiakat az sem zavarná ha jogvédett lenne bármi
-
headhunter
addikt
válasz
Pelican #30860 üzenetére
----------------------------------------------------------------Tanixnál vannak érdekes "egyezések" hasonlóságok, érdemes az időpontokat és a tanix megoldásokat összevetni a "Csicsóka" által készítettekkel...
1. Csicsóka 2017.(12.15.)...
2. Tanix (2017.12.29.)...
3. Csicsóka (2017.12.19.)...
4. Tanix (2018.01.11.)...
5. Csicsóka (2017.12.20.)... -
mexel
veterán
válasz
Pelican #30865 üzenetére
Nem láttam még hogy van megcsinálva, Csicsóka annyit írt hogy a rom-ba belenézett és gány munka. ( ez várható is volt)
Valószínű nem járható út amit írtam, de a kíváncsiság az kíváncsiságMindenképpen úgy lenn csak jó hogy külön lehessen frissíteni, két teljesen külön rendszer legyen mint így sd-ről, csak a boxon helyezkedne el. Mondjuk ha egyszerű lenne kszaq-ék már biztos kitalálták volna, így ahogy az ötlet felmerült valószínűleg már merül is le...
-
Csicsóka
őstag
válasz
Pelican #30708 üzenetére
Újra falshelés előtt lehet még próbálkozni PC-ről adb shell használatával. Ha nem ad képet egy droid, még futhat, és elérhető lehet hálózaton keresztül. Ez sokszor még addig sem tart, mint reset gombot nyomogatni. Nem beszélve azokról a dobozokról, amiknek tényleg nincs, vagy nem működik a reset gombja. Ott LE telepítésénél ez a módszer még gyorsabb mint akármilyen zip fájlt SD-re másolgatni.
Recovery-be lépni is így lehet, ekkor az utolsó parancs erre módosul:
reboot recovery
-
tozso76
aktív tag
válasz
Pelican #30708 üzenetére
LE-t nem tudok képernyő nélkül feltenni. Nem működik a reset gomb. Az update menüt kellene elérnem, de vakon nem megy. Szétszedtem a boxot. Látszólag be van forrasztva a reset gomb. Még egy dolog eszembe jutott. Ha egy kolléga lelépné hogy a főmenübol jobbra - balra mennyi klikk ez a kritikus Ycbcr - RGB menü, az is megoldás lenne.
@kgymac; ezt megprobalom -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Pelican #30663 üzenetére
Itt meg egy cikk a cnx-ről, az utolsó sorában van linkelve egy videó: 4K_video_test_pattern.mkv - gyakorlatilag egy fekete-fehér pöttyös állókép.
LE alatt nem tudtam tesztelni, mert az a másik tévére van kötve, de a FullHD androidos Sony tévénél, a Kodiban kikapcsolt hardveres gyorsítással (szoftveres lejátszással), 100% nagyításnál szép szürke a tesztkép, 101%-on már szürke-fehér pöttyös. -
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Pelican #30647 üzenetére
Konvertálás miatt. Kengurus képen is a felső az eredeti, alsó a felkonvertált.
-
adi1234
tag
válasz
Pelican #30496 üzenetére
Sajnos nem tudom megmérni .
2 db külső 2,5 hdd van rákötve úgy a boxra ,hogy egy usb hub-ba van dugva egy tablet töltő az pedig a box USB-jébe .
Így néha elindul , és akkor minden szupi.
Néha amikor felcsatol a hdd akkor elmegy a kép és csak a teljes áramtalanítás segít .
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Pelican #30403 üzenetére
Szerintem próbáld ki (mondom ezt úgy, hogy S905-ön én nem próbáltam). Ahogy írtam (és linkeltem) olvasási az ext2/3-at is megelőzi az ext4, írásban bekapcsolt journal mellett nyilván csak az ext3-at (az ext2 nem naplózott filerendszer). Persze kikapcsolható a naplózás, de olvasásban default mount opciók mellett nem igazán lesz előnye. Másrészt a linken a kernelre hivatkoznak. Az ext2/3/4 filerendszert ugyan az a kernel modul kezeli...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Pelican #30399 üzenetére
Számomra azért lenne fura ez, mert egyrészt ext4 a microSD második partíciója is, másrészt ext4 legalább kernel space driverből megy, az NTFS/exFat, ami userspace fuse driver, azaz még nagyobb overhead...
Persze meg lehet próbálni linux közeli xfs, btrfs filerendszereket is.
Ugyanakkor szerintem a linkelt post-ban nem az ext4-et nem ajánlják, hanem az USB-t bármilyen filerendszerrel (persze a journal kikapcsolása javíthat a sebességen, bár a default mount opciókkal olvasásban nem igazán marad le az ext2-től, az ext3-at pedig meg is előzi, pl: 1, 2). Inkább NFS-t javasolnak.
Ha jól sejtem, Csicsóka linuxos lévén valószínűleg a tesztelt pendrive-on valamilyen linuxos filerendszert használ (gondolom ext4-et), mégis kihajtja az USB2 sebességet...
-
glugi
aktív tag
válasz
Pelican #29286 üzenetére
Persze be van kapcsolva, mindig az összefoglaló alapján állítom be a lejátszást. Nem olyan recegés, mint mikor svenkel a kép és nem jó az fps, hanem néha-néha nagyon minimális, alig lehet észrevenni - mondjuk nekem erre "ugrik" a szemem, rögtön zavarni kezd ez is, míg családtag semmit nem észlel.
Hát ez érdekes, mert a tv 4K-nak mutatja a felbontást mikor fullhd-t játszom le. Lehet, hogy ő konvertálja fel? A tévékhez még kevesebbet konyítok. MU8002 egyébként. De akkor a 20%-ról 10%-ra való levétellel mégis mit állítok? mert ott azt írja, hogy 5% alá ne vigyem, nem lesz látható a különbség. Nekem erről az jött le, hogy az LE felkonvertál
Viszont határozottan emlékszem, mikor az LE-ben fullhd-ra állítottam még anno egy másik, S905-öt, akkor már csak fullhd-t mutatott a tv is. Na majd még nyomogatom.Csak a jelölt verzióval működik a CEC, de ez lehet tv-oldali probléma is. Most így, hogy a gyári táv is megy LE-n, már rendben van. Azt nem sikerült még elérni, hogy ha a lejátszó ki van kapcsolva és a tv-n őt választom forrásként, akkor kapcsolódjon be. Már ha lehet ilyen. Mert azt beállítottam LE-ben, hogy kikapcsnál visszavált az előző forrásra, nem kapcsolja ki a tv-t, mint default beállításnál.
-
TCr
veterán
válasz
Pelican #29197 üzenetére
Sajnos nem működik.
Mármint a parancssor működik, sikerül úgy is 2160p-re állítani a KODI-t, hogy rá van dugva az erősítőre is a HDMI, de ilyenkor hang nem jön ki az erősítőből.
Ha átállítom a KODI képkimenetét 1080p-re, akkor pillanatra elfeketedik a képernyő (felbontásváltás), majd ahogy visszajön, azonnal lesz hang az erősítőn.
Visszafelé ugyanez. Felbontásváltás 2160p-re, majd azonnal elmegy a hang.Van valami ötletetek?
-
divan
őstag
válasz
Pelican #29180 üzenetére
Kicsit tovább jutottam. "a network-tools addon telepítése szükséges a használathoz" na ezt hagytam ki az elején. Így már működött. Viszont a távoli könyvtár felcsatolása megint nem megy. A /var/media/nas létrejön. A jogosultság kiadása is. Viszont mikor kiadom a "sshfs root@192.168.0.103:/media/Nas /var/media/Nas" parancsot, akkor kéri a jelszót. Az eddigieknek az lenne a lényege, hogy ne kérje nem? Ha beírom, akkor nincs ilyen fájl, vagy könyvtár. Gondolom valószínűleg nem jó a /media/nas elérési út. De ezt kitotóznám valahogy, de miért kéri a jelszót?
-
Csicsóka
őstag
válasz
Pelican #29180 üzenetére
Jobb az NFS, az SSH, a titkosítás miatt kicsit több processzort eszik. Stabilitásban kiváló az SSHFS is, én már akkor is használtam ezt amikor ilyen box még nem is létezett, gond nem volt vele soha.
Ezeken a boxokon az SSH egyáltalán nem vészes, lazán visz a 4K anyagokat is SSHFS-en keresztül is, és itt főleg ez a cél. Az SMB idióta megoldásait nem is említem, kiráz a hideg minden dózeres megoldástól Linux környezetben. Ha az LE alapja dózer lenne, biztosan kiválóan működne a saját SMB hálózatán, de így egy borzalom.
Egy NAS NFS konfigurálása sokszor még több lépés, vagy bonyolultabb, mint egy kulcsot felmásolni scp-n. Onnantól kezdve akár a NAS gyökér fájlrendszere is elérhető LE alól. Semmi más módosítást nem igényel szerver oldalon.
Az LE alá fixen felcsatolt hálózati könyvtár (meghajtó) megint sokkal előnyösebb, mint ha azt a KODI intézné.
Én a szerverem NFS megosztását is mindig így csatolom, mát az OE óta.
Ezt is csak egyszer kell elintézni az autostart.sh-ban, aztán semmi gond tovább vele. KODI-ban meg betallózni a /var/media/Nas-t, és csók. -
Wasquez
senior tag
válasz
Pelican #29056 üzenetére
Android van rajta, akkor egy a VNC lenne amivel kellene próbálkoznom?
remote desktop pontosan melyik app lenne az, ami ezt tudja?
Én amiket néztem, 10-ből 9 pont fordítva csinálja, tehát a gépemet tudnám csak nézni a boxról.
Nekem a gépről kellene a box-ot látnom, de gondolom, a válaszodból, hogy ez neked világos volt. -
Pelican
őstag
-
Skillet
addikt
válasz
Pelican #29042 üzenetére
Köszönöm, szívesen venném, már ha te is budapesti vagy, és össze tudunk futni valahol.
(#29049) junkpod
a tv-n csak 2 hdmi bemenet van (semelyik sem arc képes), kimenet csak optikai. Azzal is próbálkoztam, de valami nem az igazi vele. Valószínűleg a splitter lesz a jó megoldás, remélhetőleg nem lesz hátulütője.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest