- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
junkpod #57022 üzenetére
Igen, ez csak az első ami felmerült. Remélem elégedett leszek, szerintetek ezt rendelhetem? Ugye nem valami koppintott gagyi cucc?
-
válasz
junkpod #57010 üzenetére
igen ez érdekes mert a gyártó oldalán nem is létezik 2/16.os verzió
viszont szinte mindenhol árulnak belőle 2/16.ost és ahol van ott ez a kép van
miszerint a 2/16.os is gigabit lan és pl geekbuying nál ha a 2/16.os választod ez szereper a fejlécen
MAGICSEE N5 MAX 2GB/16GB Amlogic S905X2 4K Android 9.0 TV BOX 2.4G+5G WIFI Gigabit LAN USB 3.0 Bluetooth -- Black
-
-
válasz
junkpod #56999 üzenetére
igen, mert megint 3.hét szenvedés lesz mire sikerül vissza téríteni pár dolcsit(a kamu A95X 905X(W), is 3.hét volt mire sikerült 6.dolcsit vissza kapnom belőle), mivel direkt ilyen félre érthetően fogalmazták a BOX hirdetésnél az 1000.res részt, de mint kiderült még a WiFi se tudja még a 866Mbps-t csak 433.at nem hogy az 1000.ret!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #56937 üzenetére
A fülesbe kell ugyan úgy egy DAC és Wi-Fi vevő és kész. A többi része adott és mehet akár "bitstream'" veszteségmentesen is a hang/zene a Bt "benyomorítása" nélkül.
Drágább, még az, de egyértelműen ez a jövő. De nem nagyon látnám, hogy az audio eszköz gyártók nagyon hajlanának e felé.
-
-
dugesz77
őstag
válasz
junkpod #56906 üzenetére
Most nézem egy másik hirdetésben is ugyan ez a bullshit
-
cof
veterán
-
Pelican
őstag
válasz
junkpod #56646 üzenetére
Kodi 19-ről írt.
szabi__memo:
Egyébként egy év alatt semmit nem változott a státusza, most is coming soon...
Mire a mainline használható lesz, tehát mondjuk hozza egy S905X képességeit mostani CE alatt, addig kijön még pár generáció a hardverekből, szóval a kutyát nem fogja érdekelni, hogy mi van az S912-vel... -
profi
aktív tag
válasz
junkpod #56562 üzenetére
Értem. Az Aliexpressen 37 usd-s tr99-re gondolsz? Azzal szemezek én is 😀
Más:Sikerült feltennem a CE-t, el sem hiszem 😀 Köszönöm a segítséget srácokCsak egy gondom van, az első beüzemelésnél nagyon belassult, amikor a wifit kereste és sikerült végig nyomkodnom a belításokon. Most nincs WiFi, plusz nem tudom, miket nem állítottam még be. Meg tudnátok mondani, hol tudom a WiFi hálózatot kiválasztani? A böngészőt sem találtam meg. Van a Corelecnek topicja, ahol megismerkedhetek a rendszerrel?
-
cof
veterán
válasz
junkpod #56530 üzenetére
DVD-ből "csíptetős kábel módszer" hivatalos nevét nem tudom, és be a sub-ba rca-n, külön a front, rear, center, sub, volt kábelrengeteg... És a sub-ból a hangszórókhoz, Yamaha 5.1-es cucc volt, a típusra már nem emlékszem de a sub-on voltak a kezelőszervek, hangerő ilyesmi nem gombos "tekerős" szóval total kezdetleges analóg.
-
blakey
titán
válasz
junkpod #56525 üzenetére
Tehát egyetértünk lényegében. - abba nem, hogy a droid alkalmatlan, alkalmas lehetne. Abban igen, hogy a piacra dobott eszközök 95-a képtelen normális, minőségi mozizásra, de arról nem a droid tehet hanem a gyártó.
Más, a linkeket 37dodos X2 érdemes lesz CoreElec vagy LibreElec fejlesztésre? - fene se tudja, GT-King is jó lehetne de valamiért mégsem az igazi, mindenesetre lesz 1-2 S905X2 is amin jól fog működni. Ha ráér a dolog akkor kivárnám az első stabil verziót illetve a visszajelzéseket, hogy melyiken miként fog működni. -
szemmelver
aktív tag
válasz
junkpod #56521 üzenetére
Így van.
Amúgy full hd - hd filmeket nézek vele, torrent oldalról letöltve, és nekem jónak tűnik.
Amúgy kipróbáltam a LE-t, de nem láttam különbséget. Valószínű a tv-m gagyisága, a hozzá nem értésem, vagy maga a letöltött anyag miatt nem veszem észre az eltérést.
Majd még próbálgatom a későbbiekben. -
-
-
stig7802
újonc
válasz
junkpod #55099 üzenetére
Több filmre azt írja, hogy nem játszható le. Ezek SD és HD filmek. Beszúrtam egy képet, hogy mit írt ki az elején, amikor még nem volt minden beállítva. Már nem emlékszem, hogy ezt melyik lejátszó írta ki. Egyébként stabil a rendszer és gyors. Azoknál a filmeknél, amiket lejátszik, van egy kis eltolódás a kép és a hang között, de ez nem vészes.
-
kgymac
őstag
válasz
junkpod #55189 üzenetére
Mert esetleg nincs belőle másik. Eddig csak flixes sorozatnál volt olyan problémám, hogy 3-5-10 perces szakaszokban volt jó a felirat a magtáras verzióhoz, de szakaszonként más-más idővel volt csúszás (talán userenként eltérő idejű reklámblokkok?). Max egy óra szinkronba tenni, ha magad is meg akarod nézni a családdal.
@Beni2360
A tegnap ajánlott is szuper. 20 éve is igen jól jött volna. -
kenand
veterán
válasz
junkpod #55058 üzenetére
Én régi Marantz SR 440 erősítőmön is ment ezzel a beállításokkal az EAC3, on the fly átkódolja dolby digital 5.1-be és küldi az erősítőbe. (Egy NETFLIX-en ment sorozathoz kellett)
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
junkpod #54912 üzenetére
Merthogy?
Régebbi boxaim közül (volt vagy 5-6 db) mindegyik kezelt egyszerre 2 db "kis vinyót", csak a "Kodis boxok" óta van ez, hogy egynél többet nem hajlandó kezelni.. De az (X92) S912-nél ez nem igaz. Eleve 4 USB kimenete van, ami elvileg nem jelent sokat, de Málna táppal atom stabilan megy. S905X elé hiába raktam ugyanezt a Málna tápot, nem volt hajlandó "normálisan" működni.. És 500 mA igenis elég két HDD-hez is, csak nem minden box képes ezt kiadni magából. Érdekes módon a 12V-al tápolt boxok mindegyike simán elbír akárhány külső HDD-vel, pedig az USB szabvány az szabvány. Nem függhet attól, hogy 5V-os táp van előtte vagy 12V-os.
-
-
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #54291 üzenetére
1 W-al kevesebbet vesz ki a konnektorból, és a boxon lévő LED kijelzőt is kikapcsolja (amelyiken van).
UART-n nézve látszik hogy ilyenkor két magot leállít.[ 21.567733@0] dwc_otg: Init1: Power Port (0)
[ 21.571963@0] DEBUG:set_usb_vbus_power:: set usb port power on (board gpio 1!
[ 21.571963@0]
[ 24.699818@1] hdmitx: cec: old value:0, new para:0
[ 28.077090@1] CPU3: shutdown
[ 30.387251@0] CPU1: shutdown
[ 31.554050@0] Connect Timeout
[ 31.554268@0] Device Not Connected/RespondingMost ezt nem azért írom mert a híve vagyok ennek a megoldásnak, csak kimértem egyszer.
-
Truman
senior tag
válasz
junkpod #53094 üzenetére
Nehéz úgy megnyugodni, hogy ideges sem voltam.
És miután ez megtörtént, rájöttem én is magamtól, hogy ki kell kapcsolni. Mert az új verzió nem feltétlen jelent jobbat is. Bár ez fizetős programoknál is így van, lásd Win Vista vagy Win 10.
És természetesen nálam minden legális. -
Beni2360
félisten
válasz
junkpod #52719 üzenetére
Ja ja de már eladtam. 12V 1 A táppal a K1 Plus S 905. Na de ez olyan volt mint itt somato keres PC felülete volt alul felül utasítási csíkkal csak kevés az 1 GB ram és nem tuneres.
-
blakey
titán
válasz
junkpod #52715 üzenetére
Ha már táp. a Mecool-ok tápja nagyon jó, Tanix tápja gyengébb, könnyebb is de nincs különösebb gond viszont a Vorke tápja ami olyan mint a Tanixé, elég gyenge. Mecool tápját használom. Az említett tápot biztonsági tartaléknak vettem, nem árt ha van egy + táp ami jó is.
-
válasz
junkpod #52715 üzenetére
Nem kell túlzásokba esni, itt belinkeltem, egy jó alternatívát és az egész nincs 3000.ft sem, ellenben a gyári 300.ft os táptól MÉRFÖLDEKKEL JOBB!
Nem beszélve arról hogy a gyári táppal intabilan is működhetnek a boxok.
-
mexel
veterán
válasz
junkpod #52696 üzenetére
Igen, lemaradtam én is, délután még volt. De igazad van talán jobb is, megint vennem egy boxot feleslegesen csak hogy piszkálgassam. Már van egy csomó a szekrényben amit azért vettem hogy majd foglalkozom vele de még azokhoz sem jutottam el.
Annyi a hibás mostanában hogy nem győzöm azokat.
( pár új 905x2-vel nem boldogulok) -
junkpod
veterán
válasz
junkpod #51321 üzenetére
Na teszt megvolt.
A repo változat (Silvio mod) nem jó. Repo felmegy AN benne van, kiválasztottam a legfrissebbet, de függőség hibával nem ment fel.A másik linkrol letöltött verzió úgy tűnik ok és ráadásul sima AN, nem mod hanem eredeti, telepítés után kiírta, hogy AN frissitve. Megnéztem 7.0.2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest