- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
válasz
Pelican #41738 üzenetére
Nem is mondom hogy ez hiba, szabad döntés kérdése. Ezért én a 30-at és 25-öt kiveszem a listából, mert az én TV-men úgy a jobb ha ezeken dupláz, mert a panel tudja ezt is. Így nem kényszerítem az alacsonyabb képfrissítésre.
Kezdő KODI user viszont jobban jár Krypton-al, mert az magától optimális frissítést, és fps-t állított be. Itt meg van egy jó bonyolult lista, ami nem biztos hogy nekik 1értelmű. -
kmarci25
veterán
válasz
Pelican #41452 üzenetére
Mondjuk ez az egész távirányítós mizéria elég egyszerűen megoldható azzal, ha a júzer vásárol egy univerzális légegeret, amivel meg van oldva a problémája. Az eredeti távirányító hónapok óta pihen a fiókban, ezzel meg minden szépen működik.
Hogy ON us legyek. Az új CE-vel próbálta valaki a Netflix vagy HBO Go addon-t? Működik? Pár napja szórakozik az HBO Go, olyan gyatra minőségben indul, hogy az borzasztó, és még az is megakad. Netflixnél van, ami 720p-ben megy, de van, ami ez alatti felbontáson, és nem tudok rájönni az okára.
-
ztsoft
őstag
válasz
Pelican #40641 üzenetére
Számomra Ő készítette a legstabilabb LE-t (8.2.2.3) S912-re, többet kipróbáltam, de mindig ehhez tértem vissza. Ha jól tudom, az S912-höz a hybrid Android-os driver is hozzá köthető.
A másik a nick neve. Nem kszaq-nak hívják (erre a névre keresve egyből megtaláltam a github-os oldalát is)?
-
dugesz77
őstag
válasz
Pelican #39961 üzenetére
Örülnék ha probléma mentes lenne nálam az OMV. Tetszik, tényleg minden konfigurálható, értelemszerű. Valamiért állandóan belassult a letöltés(2-3MB/s-re) pedig szépen indul. Tuti nálam lesz a probléma csak nem jöttem még rá,hogy hol. Még lehet variálok egy kicsit a hálózaton és nem a switch-be hanem a router-be kötöm egyből a boxot.
Mondjuk tervben van,hogy építek a NAS-t/házi mindenest J4105 alapon, legalább addig is ismerkedem az OMV-vel. -
tk77
újonc
válasz
Pelican #39709 üzenetére
Köszi!
Sajnos az eszközök adottak voltak.
RPi a torrent miatt lett kitalálva, a külső HDD ugye a tároló.
Akkor azt hiszem a filmnézés idejére lehúzom a külső HDD-t és USB-vel megy az X96-ra vagy a TV-re.
Így talán működni fog.
Vagy vegyek egy NAS-t amin van torrent kliens ? Az X96-on egyébként Libreelec van és Kodi.
Arra nincs esetleg torrent kliens ? így ki lehetne iktatni a RPit, USB-n meg már csak elég a sebesség. -
glugi
aktív tag
válasz
Pelican #39415 üzenetére
Dinamikus kontraszton és társain már túl vagyok, sajnos nem sokat javult. Na mindegy is, majd még mókolom.
Szóval úgy néz ki, hogy gopro beállítás lehetett a probléma, mert kértem tőle, hogy külön .wav hangot is készítsen az mp4 mellé. Na ezek a videók nem indultak el sehogyan sem (nem akadt) - furcsa.
Most lejátszik szépen fájlokat ugyanez a doboz (többivel még nem volt időm próbálni), de: 4K 30 vagy 60 fps akad, belsőről, usb-ről és hálóról is. Elég magas a bitráta, lehet hogy ez a gond, bár a rendszer és a fájlok is 1-1 U1-es SD-n vannak. Nem értem, próbálgatom még ha időm engedi. Addig maradok a FullHD-nál, esetleg 2,7K-nál.Némi MediaInfo:
4K60fps:
Általános
Teljes név : D:\DCIM\100GOPRO\GX010064.MP4
Formátum : MPEG-4
Formátum profil : Base Media / Version 1
Kódek azonosító : mp41 (mp41)
Fájlméret : 2,46 GiB
Időtartam : 4 perc 22 mp
Teljes adatsebesség : 80,7 Mb/s
Kódolás dátuma : UTC 2018-05-21 11:05:24
Jelölés dátuma : UTC 2018-05-21 11:05:24
Kép
Sáv száma : 1
Formátum : HEVC
Formátum/adatok : High Efficiency Video Coding
Formátum profil : Main@L6@Main
Kódek azonosító : hvc1
Kódek azonosító/adatok : High Efficiency Video Coding
Adatsebesség : 80,4 Mb/s
Szélesség : 3 840 képpont
Magasság : 2 160 képpont
Képarány : 16:9
Képkockasebességi mód : állandó
Képkockasebesség : 59,940 (60000/1001) FPS
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling/String : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bit
Bit/(képpont*képkocka) : 0.162
Adatfolyam mérete : 2,46 GiB (100%)
Cím : GoPro H.265
Nyelv : angol
Kódolás dátuma : UTC 2018-05-21 11:05:24
Jelölés dátuma : UTC 2018-05-21 11:05:24
colour_range : Full
colour_primaries : BT.709
transfer_characteristics : BT.709
matrix_coefficients : BT.709
Hang
Sáv száma : 2
Formátum : AAC
Formátum/adatok : Advanced Audio Codec
Formátum profil : LC
Kódek azonosító : mp4a-40-2
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 192 kb/s
Névleges adatsebesség : 48,0 kb/s
Csatornák száma : 2 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L R
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz
Képkockasebesség : 46,875 FPS (1024 SPF)
Adatfolyam mérete : 5,92 MiB (0%)
Cím : GoPro AAC
Nyelv : angol4K30fps:
Általános
Teljes név : D:\DCIM\100GOPRO\GH010063.MP4
Formátum : MPEG-4
Formátum profil : Base Media / Version 1
Kódek azonosító : mp41 (mp41)
Fájlméret : 1,96 GiB
Időtartam : 4 perc 14 mp
Teljes adatsebesség : változó
Teljes adatsebesség : 66,2 Mb/s
Kódolás dátuma : UTC 2018-05-21 11:00:04
Jelölés dátuma : UTC 2018-05-21 11:00:04
Kép
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : High@L5.1
Formátum beállítások : CABAC / 2 Ref Frames
Formátum beállítások, CABAC : igen
Formátum beállítások, RefFrames : 2 képkocka
Format_Settings_GOP : M=1, N=15
Kódek azonosító : avc1
Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding
Adatsebesség mód : változó
Adatsebesség : 66,0 Mb/s
Szélesség : 3 840 képpont
Magasság : 2 160 képpont
Képarány : 16:9
Képkockasebességi mód : állandó
Képkockasebesség : 29,970 (30000/1001) FPS
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling/String : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bit
Sorváltás típusa : folytonos
Bit/(képpont*képkocka) : 0.266
Adatfolyam mérete : 1,95 GiB (100%)
Cím : GoPro AVC
Nyelv : angol
Kódolás dátuma : UTC 2018-05-21 11:00:04
Jelölés dátuma : UTC 2018-05-21 11:00:04
colour_range : Full
colour_primaries : BT.709
transfer_characteristics : BT.709
matrix_coefficients : BT.709
Hang
Sáv száma : 2
Formátum : AAC
Formátum/adatok : Advanced Audio Codec
Formátum profil : LC
Kódek azonosító : mp4a-40-2
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 192 kb/s
Névleges adatsebesség : 48,0 kb/s
Csatornák száma : 2 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L R
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz
Képkockasebesség : 46,875 FPS (1024 SPF)
Adatfolyam mérete : 5,74 MiB (0%)
Cím : GoPro AAC
Nyelv : angol -
darvinya
titán
válasz
Pelican #39218 üzenetére
Mint már írtam, hogy eredeti Android-on simán működik.
Pontosabban elég Tv távirányító és ki/bekapcsolható box, és vezérelhető tv távirányítójával.Ezt keresem LE, stb. alatt is, amiknél 1 dolog kivételével mind működik.
Viszont 1 kivételével ami főfunkció a bekapcsolás.
De már kezdem megismerni hol a hiba, azaz SD-ről futtatott rendszer kikapcsolt állapotban nem tud indulni.
Ez nem lenne gond, ha lenne box-ba írva indító, akkor működne. -
Csicsóka
őstag
válasz
Pelican #39211 üzenetére
LibreELEC-S905.arm-7.0.3.012k_osmc-kernel_ext4fs.img
A hozzá való dtb-k az SD-n vannak.
-
Csicsóka
őstag
válasz
Pelican #39207 üzenetére
Ráhegesztettem a 7-es LE-re, megy vele, távirányító persze nem. Ezért a régebbi LE verziókon nem lehet az új OSMC kernelt használni. Nem sokat teszteltem, nincs is hozzá TV amin látnám a különbséget. Villám gyorsan bootol, reagál, jót tesz neki hogy nem tömörített fájlrendszerről fut.
Ha valakit érdekel milyen egy régi LE új szívvel, feltöltöm. -
tibi970307
tag
válasz
Pelican #39147 üzenetére
Elnézést, ez kimaradt.
M8S II s905x box a legfrissebb LibreELEC szoftverrel.
Esetleg van bevált lejátszó, amin fut a Kodi és tudja a Blu-Ray menüket is kezelni?
Még nem találtam a Kodinál jobb szoftvert. Az is megdöbbentő számomra, hogy ez a kis 8eFt-os box a 4K Remuxot simán lejátssza. -
leone1234
csendes tag
válasz
Pelican #38701 üzenetére
Szia lcci segíts.Letöltöttem [link] .Elvileg ugyanaz mint a t95z plus.Betettem a leírás szerint a /storage/.config/rc_keymaps/t95u.
Utánna /storage/.config/rc_maps.cfg editálni kell a meson-ir * t95u parancsal.,de azt írja ki hogy -sh: meson-ir: not found. Itt elakadtam és kezdek.Még szerencse hogy a samsung tv távja úgy ahogy müködik,de a sajátja nem.
-
blakey
titán
válasz
Pelican #38667 üzenetére
Nem értem, hogy miért kételkedsz, leírtam valamit amiről zajlik a beszélgetés. De tudod mit, semmit nem fogok írni, te úgyis mindent jobban tudsz.
(#38669) Pelican
Nem 2 hét alatt fogják megváltani a világot. A HDR kérdésben is kételkedtél, megkérdezted, kaptál rá választ. A továbbiakban semmilyen infót nem fogok elkotyogni, majd megtudjátok amikor kell. -
blakey
titán
válasz
Pelican #38592 üzenetére
Szinte az összes LE-m megvan, azzal a devel verzióval nem működtek az iso-im, 2x próbáltam. HDR-t meg Apple TV-n használnék ha netán arra fájna a fogam, az jobban kezeli, mint bármelyik box.
Amúgy a 12l tűnik jobbnak, az az utolsó, de majd még megnézem. A 12k a devel után jött ki, ráadásul 2X. -
daver88
aktív tag
válasz
Pelican #38473 üzenetére
azzal kezdtem, semmilyen beállításra nem jön ki hang belőle...ill. ez egyik napról a másikra történt nagyjából 1 hónapja, nem állítottam semmit sem a beállításokban, ami miatt ez a probléma adódhat
és érdekes módon csak a deflate 720/1080p-val van ez, minden más DD, DTS hangsávú videó működik...
Azt figyeltem még meg, hogy a videót elindítva a videó hangtulajdonságainál 7.1-et ír ki a kodi, az erősítő 5.1-es, de ezt átállítva sem ad ki hangot.
-
blakey
titán
válasz
Pelican #37982 üzenetére
Nem tudom, lehet, hogy neked teljesen normális, hogy egy színházi premier előtt valaki bemutatja a főpróbán látottakat, nekem nem az. Legalább várja meg az első előadást és utána jöjjön ki egy saját verzióval.
Szóval engem csak ezért zavar.(#37984) Keef_Lee
Mivel nem köt az LE szabályzat így lehetőség szerint már az elsőben is egy kicsit mást, többet szeretnének nyújtani, majd meglátjuk, hogy sikerül-e vagy sem, 5 napja megy a csíszolgatás és még nincs minden kész. -
blakey
titán
válasz
Pelican #37976 üzenetére
Az a vicces, hogy még nincs kész és mindenhol megjelenik majd a logó, sokat lett javítgatva, csíszolgatva, ma lett véglegesítve, stb.
Amúgy meg nem tudom, hogy a CE fejlesztői ennek mennyire örülnek, én személy szerint nem örülök neki.Légszi csinálj egy screenshot-ot, hogy lássam.
Köszi.ui. Egy "rendes" screenshot-ot esetleg? Mert voltak hibák amik csak ma lettek javítva, így nem látom, hogy mi a szitu.
-
Beni2360
félisten
válasz
Pelican #37965 üzenetére
Én is hasonló jókat tudok mondani, mindkét rendszer ki van írva ma tettem fel a Core-t és azon kívül, hogy a légegérrel nem 100%-s a saját távján minden működik.
-----------------------------------------
blakey - Pedig a telepítésnél egy új C-O vagy akármi embléma és nem a LE jön fel. A menüben CoreElec menü pont van de még beljebb megtalálható a LE sor.
CoreELEC-S912.arm-9.0-devel-1523265719.img -
blakey
titán
válasz
Pelican #37965 üzenetére
Leia devel, de mindegy, sz@r, egyelőre, Kryptonos jobb. A borítók betöltése borzasztóan lassú, maga a GUI sebessége elfogadható. A tesztfájlokkal még mindig hadilábon áll, S905W ebből a szempontból egy picit jobb.
CoreELEC még nincs, főleg mai.ui.: látom mit nevezel mai CoreELEC-nek, nem sok köze van/lesz hozzá.
-
-
Hyena
senior tag
válasz
Pelican #37802 üzenetére
Igazad volt, megoldotta.
Koszonom szepen az otletet.
Egy masik ures adathordozora telepitettem es immar jo az eredeti sd kartyaval is.
Rendeltem egy egreet usb to lan adaptert valaki ajanlasara akinek szinten koszonet ma megerkezett es mukodik jol. A tesztek alapjan libreelec alatt kb 3.5x gyorsabban tudok masolni halozaton keresztul a boxban levo sd kartyara.
Android alatt nem mukodik, de sebaj...
Valakinek van arrol tapasztalata, hogy erdemes a libreelecet NAND-ra koltoztetni? -
blakey
titán
válasz
Pelican #37566 üzenetére
Nálam minden OSMC úgy indult ahogy korábban az LE, semmit nem kell csinálnom, kártya be és kész, 2 boxon tesztelve, harmadikon nem próbálom ki, mert S905W
, ennyi. Ha a U-boot, törlésre kerül akkor első indításnak számít, tehát ezt figyelembe kell venni, akár volt frissítés, vagy előtte Recovery, bármi amitől törlődik.
-
ttt
senior tag
válasz
Pelican #37431 üzenetére
Az s912 + tuner. Proci szinten semmiből sem más.
Én is előbb S912 vettem, mert - ahogy te is -bíztam abban, hogy kiforrja magát LE alatt. Sajnos nem volt elég az önkéntes fejlesztők kérése, hogy megkaphassák a hardweres támogatást. Pont azért sajnálatos, mert sokkal erősebb, mint az S905, de kenhetjük a hajunkra, illetve azért droid alatt látható az ereje, de ott meg a kínai mókolók hozzáállása miatt olyan-amilyen. -
Beni2360
félisten
válasz
Pelican #37431 üzenetére
csak ha új LE verzió jön azt tesztelem rajta és reménykedem - -Azért okulás képen leírhatnád, hogy mi a gondod vele. Hogy aki érdeklődi a 912 után tudjon tényleges dolgokat is olvasni azon kívül, hogy nem ajánlott. nekem írták, hogy biztos a TV tud jó korrigálni de akkor a projektorom is mivel éppen 912 alatt néztem meg egy egész nagy bitrátás filmet és tökéletesen végig ment semmi röccenést nem észleltem.
Kár, hogy az újabb KODI-ból kivették az infónál látható eldobált részeket. mert akkor szem ide vagy oda a számok azok vannak. -
snpetit
aktív tag
válasz
Pelican #37380 üzenetére
Igen oda, előzmény:
Sziasztok!
X96, S905X 2GB -osra próbálom felrakni a az OSMC 1.0-át, de belefagyok egyelőre. Az OSMC telepítőből a gxl_p212_2g.dtb-ét használom. Beállításokig eljutok, de ha olyan menüre megyek mint pl a videó lejátszás, mintha videó módot váltana és csak fekete képernyő van. Újraindításkor (ki be húzás, a kapcsoló gomb Kodi-ban nem aktív) a kék indító képernyőben ragad.Ötlet esetleg hol megy félre a dolog? LE elsőre ment.
Újraírom minden sikertelen kísérlet után a kártyát vagy pent így 4-5. alkalomra kapja el újra a telepítést.
-
-
-
Csicsóka
őstag
válasz
Pelican #36681 üzenetére
Köszi az értékes infót!
A probléma onnan gyökerezik, hogy az LE egy beágyazott rendszer, így nem kell neki betartani az LSB-t.
Ezért került a build alatt a firmware, és a kernel modulok is a /usr/lib-be, a /lib helyett, ahol egy "normális" (OSMC) Linuxban kellene lennie. És mivel mi LE kernelt használunk, a konfig fájlok ennek megfelelően készülnek el a fordítás alatt. A megoldás egyszerű mint a faék.A rengeteg conf átírása helyett, egyetlen symlink megoldja az összes problémát, így bármelyik hw elem, ami frimware-t használ megtalálja majd a neki kellőt.
Az Ampak AP 6330 wifi/bt is azonnal működni kezdett.Lehet hogy a k1 pro DVB is elindul ettől, mivel a külső tuner OK?
SSH-n:
ss
ln -s /lib/firmware/ /usr/lib/ -
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
-
dugesz77
őstag
válasz
Pelican #36643 üzenetére
Képileg szerintem is jó ez az új verzió. Viszont hibát már találtam hangban jó párat (egyszer teljesen lelassul kb. 1/4 sebességre máskor meg kb. 2x sebességen megy pedig a kép sebessége változatlan
)
Az a furcsa,hogy a 8.90.4 egészen stabil volt szinte minden részről erre jött a 90.5 már sokkal bugosabb volt ez meg most a legalja. Plusz eléggé meg lett kurtítva a tudása. Érdekesen fejlődik.. De reménykedem azért. -
dethroner
veterán
válasz
Pelican #36441 üzenetére
Mert fogalmam sem volt hogy attól hogy kiválasztom hogy film van benne, cirógatni fogja az idegeim ezzel a ficsörrel. Ha tudom előre, dehogy állítok be bármit is. Itt a fő gond az lehet "nálatok", hogy ami a kodit (egyek mellett ez a funkció is) vonzóvá teszi és valakinek erre nincs igénye és ezt szóvá teszi hogy zavarja és segítséget kér a kikapcsolásához, jön a hüledezés és értetlenkedés hogy miért kapcsolnám ki ezt a hasznos funkciót. Nem visszakérdezést vártam, hanem a megoldást ha van rá
Elnézést ha a hozzászólásom hangneme bántó valaki számára, de nem szeretem ha olyan dolgot akarnak számomra is evidensé tenni, ami másnak bevált, de nekem nincs rá szükségem. -
dethroner
veterán
válasz
Pelican #36363 üzenetére
Hát nálam nem volt kérdés hogy mutassa-e vagy sem. Egyszerűen kijelöltem a megosztott mappát, és hogy filmek vannak benne, onnantól csak annyit tehettem hogy kiválasztottam a médiainfók szolgáltatóját. Hogy miért zavar? Másnak lehet tetszetős, de mivel tudom melyik filmet miért szedtem le, miért került be a médiatárba, nem akarok semmi plusz infót bámulni a médiatár böngészése során. Pl kínomban beállítottam a port.hu-t erre a feladatra. Na, hát az mennyi baromságot jelzett. Olyan filmcímeket mutatott, amik soha nem voltak rajta a gépemen. Pl megvan a Black Mirror sorozat legfrissebb évada, ennek részeit Agatha Christie: A kristálytükör meghasadt címmel mutatta, egy másik angol című filmet egy Darvas Iván film címével és borítójával azonosított
Szóval köszönöm, nem kérem. Lehet más szolgáltatók ügyesebben csinálják mint a port.hu, de nekem nincs szükségem a már letöltött filmekről yt előzetesekre, borítóra, színészek és rendezők nevére. Ha leszedtem, akkor annak oka van, és tudom miért akar, és meg fogom nézni akkor is, ha mutat infót ha nem.
(#36364) junkpod Ez nem hiszti, csupán arról van szó, hogy egy szolgáltatást nem szeretnék használni és ki akarom kapcsolni. Ez csak nem baj, ugye?
Nem használom külön a sorozat/film beállításokat, minden egy mappában van és letöltések a neve
Ebben van minden, film, zene, programok, de én csak a filmeket nézem belőle, másra nem is kell a kodi. Ja, meg még a Youtube lenne jó ha minden videót lejátszana, mert ebben is vannak hiányosságok, és hogy gyorsabb legyen, meg persze 1080p, de ez szerintem álom marad.
-
kokopo
aktív tag
válasz
Pelican #36377 üzenetére
Pont igy nemakartam szorakozni, ugyanis vettem egy usb-s ac wifi-t, igy duplan jelenik meg minden, es a hab a tortan, hogy ques-t is van allitva, aminek a neve eleje ugyanaz, es a vegen latszik (latszana) hogy quest, es hogy 5 vagy 2.4 ghz
Igy kene zongorazzak a wlan0 es wlan1-el
(wlan0 - 2.4ghz es 5ghz plusz wlan0 quest 2.4ghz es 5ghz)
(wlan1 - 2.4ghz es 5ghz plusz wlan0 quest 2.4ghz es 5ghz)
Gondoltam van valami addon
Ha nincs, marad a probalgatas -
dethroner
veterán
válasz
Pelican #36357 üzenetére
Amikor a megosztott mappa tartalmát böngészem a kodin, minden film és egyéb média fájl borítókkal, tartalommal és egyéb nyomorúsággal jelenik meg. És ugye ki lehet választani, hogy mi legyen ezen információ forrása, pl port.hu stb. Na, ezt nem tudom kikapcsolni, csak megváltoztatni. Egyenlőre annyit sikerült elérni, hogy a megosztott mappára nem állítottam be hogy filmek vannak benne, üresen hagytam. Így nem mutat semmi plusz infót szerencsére, de azért ez még szar, hogy nem lehet kikapcsolni ezt a szolgáltatást.
-
sugarforce
addikt
válasz
Pelican #36330 üzenetére
Persze működhet, ha soha nem változik az ip-d, vagy szereted naponta ellenőrizgetni, hogy változott -e az ip az éjszaka. Ez szolgáltató és internet szolgáltatási technológia függő is. Nekem pl a diginél minden egyes wan reconnectnél más ip-t ad. Hetente van beütemezve egy disconnect és reconnect, így nálam pl hetente változik, de ha közben ki-be huzkodom hülyegyerekként akár játék gyanánt a wan kábelt, akkor is mindig más ip-t kapok. T-home optikánál ugyanez a helyzet, a régi kábelnetes modemes időszakban 3-4 hetente kaptam másik ip-t. Egy mobilnetnél az ip váltás akár netezés közben is megtörténhet, lehet észre sem veszed a kiesést. Így az megjegyezgetés és kiolvasgatás nem megoldás, pláne nem hosszú távon. Ráadásul mivel egy nem igazán bonyolult konfigurálású dologról beszélünk, 2-3 alkalomnyi ip vadászat ideje alatt meg is van a beállítás és többet nem kell leskelődni az ip cím után, csak bepötyögöd a ddns nevet és már ott is vagy.
Plusz elég vicces tud lenni, amikor melóhelyről megszeretnéd nézni, aztán rájössz, hogy hm változott az ip, akkor valahonnan ki kell nyomozni, vagy el is felejthetem, amíg hazaérek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest