- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenwalk
senior tag
válasz
zenwalk #51488 üzenetére
Egy újraindítás megoldotta, viszont ma újra nem akar elindulna, most Failed to start RPC Bind.'systemctl status rpcbind.service' for more details.
üzenetet kapok.Csak a hétvégén tudom megnézni ssh-n keresztül, esetleg van valakinek valami ötlete mi ez az RPC bind?
Lehet rosszul emlékszem, de mintha libreelec alatt nem lett volna sudo, pl. automount beállítása során az fstab, illetve samba beállításnál a samba.conf fájlt nem lett volna jogosultságom szerkeszteni. Esetleg coreelec alatt ez meg van oldva?
-
Pelican
őstag
válasz
zenwalk #36794 üzenetére
Olyan nincs hogy kodi alatti wifi. A kodi egy médialejátszó program. LE alatt vagy android alatt van értelme wifiről beszélni.
szasza0802:
A kábeles csatlakozással nem kell semmit csinálni, ha bedugod megy, esetleg ha véletlenül kikapcsoltad az engedélyezést, akkor kapcsold vissza. A routerhez nem kell nyúlni. -
krsanko
tag
válasz
zenwalk #27504 üzenetére
Igen én írtam,hogy jól megszívatott,mert nem optikai a 3,5" SPDIF-je, hanem koax,úgyhogy a linkelt kábel nem jó hozzá.Mondjuk az enyém sima Pro,nem +-os.Ha be van kapcsolva a box és nincs fény a csatiban,akkor koax.Mondjuk így olcsóbban megúsztam a kábelt,saját magam is megtudtam forrasztani,egy mono 3,5" jack dugó+1m 75Ohm-os árnyékolt vékony antenna kábel+egy rca csati,kb.500ft-ból megúsztam.
-
Indiant
addikt
-
Beni2360
félisten
válasz
zenwalk #26761 üzenetére
Hát nem KODI-hoz választunk boxot hanem hogy mire szeretnénk használni.
KODI általában mindegyiken van vagy lehet felrakni.
A távirányító ami ehhez adnak ezen van a legtöbb gomb és evvel a lehetőség.
El kellene olvasni a bevezetőt ott sok mindenre találsz választ és ajánlatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Netflix
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged