- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #44200 üzenetére
Most néztem meg az installtointernal script forráskódját (kszaq LE S905, CE [link]). Ha ezzel tetted fel a belső tárhelyre (gondolom igen), akkor nagy eséllyel csak a gyári Android-dal tudod vissza állítani.
A script törli (formázza) a system partíciót (az Androidot), lecseréli a boot-ot, dtb-t a kártyán találhatóra. Az eredeti dtb-t, recovery-t lementi a kártyára.
Ha az update zip-ben van system nevezetű fájl, akkor talán sikerülhet visszarakni (kérdés, hogy teljes-e).
-
rooney8
aktív tag
válasz
ztsoft #44185 üzenetére
KI_PRO_AVL6862-ota-20180321.112623.V0213.zip
igazából a nevében nincs benne, hogy update, azt csak én gondoltam, mert OTA alatt csak update-elni lehet, nem?
viszont ha nem lehet ebből visszarakni, akkor többet nem tudok droidot varázsolni rá? már a net legmélyebb bugyrait is felkutattam, de mindenhol csak ilyen OTA fw-t találtam, különböző dátumokkal/verziókkal.
4pda-n is az fw résznél csak ezek vannak.#44196
hmm, most olvasom, ez akár működhet is, köszi a tippet. -
-
Csicsóka
őstag
válasz
ztsoft #44035 üzenetére
A Bpi-M2U nem igazán vált be, néha kiszámíthatatlan módon fagyott.
Nem lett volna nagyon gyenge, de lehet sok volt neki amit akartam tőle. Mindent ő csinált, routerem sincs (Digi net PPPoE), tűzfal, és a néhány szerver szolgáltatás mellett, ezt is neki kellett megoldania. Egy 2W-os USB wifi volt rákötve AP-ként. A cerkás itx nem parázik ezen feladatoktól, mindent megcsinál atom stabilan. -
blakey
titán
válasz
ztsoft #44021 üzenetére
Ready Player One-t néztem hétvégén felirattal, legújabb CE nightly és gyakorlatilag nem volt akadás, semmi rángatozást, megtorpanást nem láttam. Deinterlacing és NR kikapcsolva. Most megint belenéztem és továbbra sincs.
(#44023) dgyuri0123
Nem tudom, többnyire mást használok, néha azért ránézek, de az említett filmet CE-n néztem és most is belenéztem, semmi akadást nem látok pedig pontosan emiatt nem tudtam használni az S912-t, mert borzasztóan zavart, LE-n nem is tudom nézni, mert kb. a sz@r kategória. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
ztsoft #44021 üzenetére
Na, basszus. Hogyan tudnék visszamenni 8.95.0-ra vajon? Tényleg vagy az lesz, vagy visszamegyek LE 8.2.1-re, mert ott csak időnként akadt, leginkább az első felbukkanást követően, ha jól emlékszem.
(#44017) blakey : Értelek, de akkor sem tudom hova tenni a dolgot. 8.95.0 atom stabil volt... ez a része legalábbis.Amúgy 0 + változást hozott nálam a 2 db frissítés, de biztos volt olyan, akinek meg hozott valamit a konyhára. Illetve annyi történt, hogy az egész rendszer jobban akadozik, hamarabb fagyogat, illetve késve reagál. Ez sem volt így korábban. Még a meglévő borítókat is nyögvenyelősen tölti be sokszor.
-
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #43925 üzenetére
Meg kellene nézni, hogy a
/storage/.kodi/addons/packages/
alatt milyen verziók érhetők el (nálam a 2.2.24.0, 25, 27-es verzió is van), majd ebből telepíteni valamelyiket. Esetleg ugyan itt az HBO GO egy régebbi verzióját megpróbálni.(#43926) ztibor
Ez nem jó, Sajnos kielégíthetetlen függősége van, így nem is fog menni. A CE 8.99.01 ae-fork alatt még megy az rsync, most néztem. Meg kell próbálni kézzel átmásolni (mc is jó lehet), talán nem lesz gond a jogosultságokkal (úgyis minden a root tulajdonában van).
-
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #43922 üzenetére
Vissza az egész! Amit írtam, az nem is az. Nincs telepítve alapból az inputstream.adaptive, így a /usr/lib alatt hiába is keresi. Azt viszont nem tudom, hogy az addon-ok miként épülnek be a rendszerbe (hogyan érik el a különböző programok). Lehet az HBO GO készítője hibázott.
-
darvinya
titán
válasz
ztsoft #43844 üzenetére
Bennem már nagyon érik, hogy visszategyem CE8.90.2-est, mert eddig ezzel volt a legkevesebb gond.
CE8.95.0-nál egyszerűen file másolás, vagy bármi ilyen művelet 5 percig max. 100kbps volt hajlandó működni, utána is csak 1.5Mbps WiFi-n.
Most tesztelem CE8.95.1-et, de ha ezen is jelentkezik ez a hiba, repül vissza 8.90.2-es. -
gyuszi1980
kezdő
válasz
ztsoft #43842 üzenetére
Szia mindent értek ,a dlna jo,van serviiom a pcn hibátlan,de a libreelec zene mappáit nem lássa semmi.se telefon,se tv ,se dlna képes erösitö
Nem olyan fontos ez ,csak furcsa.
A lényeg az hogy mint dlna server libreelec van
Belépek és lehet válogatni év,elöadó,gyüjtemények.
De mappa ahol a zene van ,azt nem lehet kilistázni. -
SunMount3r
nagyúr
-
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #43407 üzenetére
Most már nem kell a módosítás, a fő verzió is áttért az sha256-ra. Ha valaki megcsinálta, az most törölje.
Más. Tetszik ez a frissítési mechanizmus a Kodi-ban. Most lefrissült az ImputStream a 2.2.25-ös verzióra, de a Youtube-nak a 2.2.24-es kell, így a videók nem indulnak el (tudom, ki kell kapcsolni az MPEG-DASH-t). Mikor két kiegészítő szinte egymásra épül, jó lenne, ha egyeztetnének egymással a fejlesztők, hogy ne legyen ilyen hiba.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #43412 üzenetére
Ez manuális telepítés, csak annyi az előnye, hogy szól, hogy van újabb - Az jó, de én kikapcsolom az értesítéseket.
Néha megnézem, hogy mik az újítások és ha megéri akkor felteszem, csak úgy nem bízom az eszközökre a telepítést.A felirattal nálam is gond van, igaz nem egymás utáni lejátszásnál, hiába van beállítva, hogy a "kényszerített" felirat megjelenjen, ennek ellenére nincs bekapcsolva. Ugyan azt a részt újra elindítva sem jegyzi meg az előző beállítást. - a kényszerítettett nálam elindítja, viszont továbbra sem jó a folytonos lejátszásnál a felirat letöltése. Virtuálisan leszedi és ha végig nézem a filmet akkor oké viszont nem lesz a film mellett az srt, csak akkor ha egyszeri lejátszással indítom az epizódot és úgy töltőm le. Még ezt kéne megoldani ami napi szinten használandó, mert ez egy picit zavaró.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #43407 üzenetére
A nightlykat érdemesebb manuálisan telepíteni ráadásul nem éri meg minden nap (persze van aki erre gerjed
), bár ezek a nightlyk nem minden esetben olyanok, mint Kodi esetében, de azért előfordulhat, hogy valami mégis hibás. Annak aki egyáltalán nem ért hozzá inkább a manuális telepítést ajánlom, egyszerű és azt tölti le ami jó.
2 napja a CE-t próbálgatom a nightly-kkal, hogy végre javuljon a Kodi, hogy teljesen áttérjek, a mait még nem próbáltam, ott már Beta1-es Kodi van, ha epizódok egymás utáni lejátszás során jól működik a felirat letöltése akkor maradok CE-n, ha nem akkor kétséges. -
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #43219 üzenetére
Most már működik a frissítő rendszer is a nightly verzióhoz, igaz csak manuális, [link] (leírás az első hsz-ben). Épp az előbb frissítettem. Eddig stabilnak tűnik, fagyás, összeomlás még nem volt.
Ha valaki szeretné kipróbálni, akkor van egy dolog, amit meg kell csinálni. A forráskódban már áttértek az sha256-os ellenőrzésre, de a szerveren még csak az md5-ös van, így a CoreELEC repót nem lehet használni. Egy kis másolás, szerkesztéssel működőképessé tehető. SSH kell hozzá, belépve a következő parancsokat kell kiadni.
Át kell másolni a repó kódját a felhasználói mappába.
cp -R /usr/share/kodi/addons/repository.coreelec /storage/.kodi/addons/
Majd szerkeszteni kell az addon.xml fájlt.
nano /storage/.kodi/addons/repository.coreelec/addon.xml
Itt csak egy sort kell módosítani. Ezt:
<checksum verify="sha256">https://github.com/CoreELEC/addons/raw/master/9.0/Amlogic/arm/addons.xml.gz.sha256</checksum>
Erre kell módosítani:
<checksum>https://github.com/CoreELEC/addons/raw/master/9.0/Amlogic/arm/addons.xml.gz.md5</checksum>
Kilépni a Ctrl+x-szel, menteni a módosítást y, majd Enter. Ki is lehet lépni az SSH-ból (exit majd Enter). Még egy újraindítás van hátra, és kész is vagyunk.
Ha kijön a következő CE hivatalos verziója, akkor csak simán törölni kell a most átmásolt könyvtárat. Akár a fájlkezelőből is lehet.
rm -R /storage/.kodi/addons/repository.coreelec
A guruknak. Tudom, használhattam volna a rövidített útvonalat a Home könyvtárhoz, de nem tudom, hogy az újabb Windows (Win10 beépített Linux) hogyan kezeli ezeket, így inkább maradtam a teljes útvonalnál.
-
z123456789
addikt
válasz
ztsoft #43292 üzenetére
Hm.
Végül is nem fontos a 3D, max a tudat, hogy ha az eszközeim képesek lennének rá, akkor legyen már rá lehetőség. :/ De 2012 óta max ha 10x néztem 3D-t. Fel tudnám adni a dolgot.
Hardveresen vagy szoftveresen nem képes rá egyébként? Ha szoftveresen akkor várható, hogy ez javítva lesz? -
BullZeye
veterán
-
stigma
addikt
-
korcsi
veterán
-
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #42682 üzenetére
Eddig tartott a teszt változat a Github-ról, amit ismertettem. Lehet sértett valami jogot (pedig adamg is hozzászólt), vagy csípte valaki szemét. Mindegy, törölve lett a topik, a srác saját szerverén már Alex telepítői vannak. Nem követtem napi szinten a topikot, így nem tudom, hogy mi váltotta ki.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
ztsoft #42853 üzenetére
Ilyen beágyazott környezetben inkább a /proc/PID/status-ból. Azaz, valahogy így:
cat /proc/$(pidof kodi.bin)/status
A kimenetben talán a VmSize, illetve VmPeak értékét érdemes nézni. Esetleg részletesebb infót ad (komponensekre bontva):
cat /proc/$(pidof kodi.bin)/smaps
-
vargalex
Topikgazda
-
darvinya
titán
válasz
ztsoft #42845 üzenetére
Kösz, már megtaláltam.
De nem a cache a gond, hanem nem használt 1 GB RAM.
Valódi 4K tartalomhoz kell 1GB RAM, amit csak film lejátszáshoz használ fel a rendszer.
Mostani felkonvertált 4K-s anyagok, egy óriási nagy átba …, azokat persze letudja játsza össz 500MB RAM-on, de már ezek is akad valós fullHD tartalom.
Szóval van itt munka rendesen, mert ez így csak kínai nagyot mondásos placebo. -
junkpod
veterán
válasz
ztsoft #42690 üzenetére
A LibreElec újabb verzioihoz jelenleg nincs közösségi fejlesztésű amlogic támogatott verzió. Ezt az űrt a CoreElec pótolja.
De a LibreElec 8.2.3.1 közösségi fejlesztése továbbra is támogatja (értsd úgy: kifogástalanul működik) amlogic 9xx SoC-on, kivéve s912.Kodi 17: LibreElec
Kodi 18beta: CoreElec -
Csicsóka
őstag
válasz
ztsoft #42682 üzenetére
Csak találgassatok nyugodtan!
Én is csak azt tudok, és hiszem ha majd látom. Én is emlékszem ahogy ttt kolléga írta, volt már erről szó korábban is, és még most is csak itt tartunk. Ha nem lenne ilyen a hozzáállása az Amlogic-nak a nyílt forráskódú rendszerekhez, mint amilyen, már régen lehetne normális mindenki által használható megoldás.
Legalább van megint új hír, és addig is várunk, reménykedünk, mást nem tudunk tenni úgysem. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
ztsoft #42676 üzenetére
Még friss a hír, majd megtudjuk mi is ez.
Ne tévesszen meg, hogy topikgazda vagyok, attól még nem értek hozzá, hogyan és miből készül egy open source driver.
De minden bizonnyal nem a nulláról kezdték el írni, hanem valami kiszivárgott vagy kiszivárogtatott forrás alapján álltak neki.
Met: az elég jó ár érte, már csak türelmesen kell várni.
-
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #42672 üzenetére
Jobban utána nézve, Maxim Jourdan nevéhez kötődik a kód (patch).
Sajnos a barátom (Google) most nem igazán volt segítőkész a fordítás terén, így félrevezető volt. Amit még sikerült kihámozni, hogy szeptember 24-25.-én lesz szó az Amlogic open source video decoder és a Kodi/LibreELEC kapcsolatáról.
Ha valamit tévesen közöltem, akkor elnézést kérek és kérem a javítást (sajnos a hiányzó angol tudásom most nagyon megmutatkozott).
-
ttt
senior tag
válasz
ztsoft #42672 üzenetére
Láttam, hogy nem régi hír, csak azt jegyeztem meg hogy már korábban is olvastam ilyesmit. Kb abban az időben amikor még meg sem volt az S912-m. Többek közt az győzött meg, hogy lesz az még jobb is. Persze azóta sok minden nem történt a hardveres fronton. És valószínűleg ez egy másik projekt.
Minden esetre üdvözlendő!Azt azért egy hozzáértő elmondhatná, hogy ez pontosan mi
-
BullZeye
veterán
válasz
ztsoft #42540 üzenetére
Van bármi hátránya ennek, visszafordítható? SMB-ből ugyanúgy elérem a mappát alapból, vagy mókolni kell?
SD kártya
CoreELEC:~/downloads # ./flash-bench
Creating test file flash-bench.tmp of size 512MB.
Benchmark: Sequential read Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 26.21s (19.54MB/s), CPU: user 0.02%, sys 0.77%
Benchmark: Sequential write Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 45.68s (11.21MB/s), CPU: user 0.01%, sys 0.47%
Benchmark: Random read Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
216.4MB processed in 60.01s (3.61MB/s), CPU: user 0.03%, sys 0.75%
Benchmark: Random write Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 56.00s (9.14MB/s), CPU: user 0.02%, sys 0.44%Memória vagy emmc, bár emmcnek picit túl gyors.
CoreELEC:/tmp # ./flash-bench
Using test file flash-bench.tmp (using all 512MB).
Benchmark: Sequential read Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 0.65s (793.17MB/s), CPU: user 0.20%, sys 12.30%
Benchmark: Sequential write Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 0.45s (1146.90MB/s), CPU: user 0.84%, sys 11.48%
Benchmark: Random read Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 0.71s (717.52MB/s), CPU: user 0.70%, sys 11.54%
Benchmark: Random write Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 0.53s (961.72MB/s), CPU: user 1.44%, sys 11.03% -
Beni2360
félisten
válasz
ztsoft #42476 üzenetére
Épen előtte frissített 8.95.0 a CE.
Én hozzá sem nyúltam 3 D révén semmihez.
Azért ez a maga nemében egy elég nyamvadt 3 D a 9.5 GB-val ne várj el sokat. Néz meg egy normális méretü remux 3D-t.
Hát megnéztem a zidooval is ott is olyan a 3d.
Más ha aktív a 3D akkor S.B.S ami ajánlott. Az H.U.O az passzív 3D-re ajánlott. Majd ha el nem felejtem este a projin megnézem mert az aktív. -
Alien!
senior tag
válasz
ztsoft #42414 üzenetére
leteszteltem passzív 3d-n az új CE-t. Nálam semmi probléma nincs, sőt a 3d/2d módokat is hiba nélkül kapcsolgatja. A szemek felcserélése amúgy semmilyen verzióval nem ment soha.
egyetlen hibája, ami az előzőnek is, hogy a Philips tv-m távjának fogja az ir parancsait, ami érdekes de inkább kényelmetlen problémákat eredményez...
-
Alien!
senior tag
válasz
ztsoft #42373 üzenetére
érdekes, hogy én passzív 3D-n semmilyen különbséget nem látok a LE/CE/android/PC között.
talán két nagyon zavaró dolgot vettem észre: a h265-be kódolt 3D ou film bezsongatja a szemem, méghozzá azért, mert ennél a codecnél az s905(x) vertikálisan nem pontosan középre rakja ki a képet, emiatt szétcsúszik a 3D, illetve a 3d/2d váltás néha meghülyül (CE). -
darvinya
titán
válasz
ztsoft #42373 üzenetére
Engem 3D azóta nem érdekel, mióta nem tudják berakni egyik lejátszóba fókusz állítást, mert nem mindenki ül olyan távol és olyan magasságban, amiben mostani érték van.
Ráadásul egyénenként változó mennyire lát és hol fókusza.
Szemészetnél sem 1 egyen szemüveg kap az ember. -
darvinya
titán
válasz
ztsoft #42294 üzenetére
Már mi baja lesz, ha cache méretet állít (csak, mert az összes többi érdektelen hálózat nélkül).
Méret állítással már a videó lejátszás is fényévekkel jobb lesz.Amúgy gond még mindig az, hogy nem tudja SW szinten jól kezelni felvételt és egyidejű megjelenítést.
Ezen hogyan segítesz annélkül, hogy újrafordítod fw-t hibajavítással?
-
Csicsóka
őstag
válasz
ztsoft #42275 üzenetére
Valami már biztosan történik, csupa jó dolgokat olvasni róla 4-es kernel, (végre) Mali G52, USB3, PCIe, Gigabit Ethernet.
Tényleg elképzelhető hogy az egyszer már törölt, (Rokchip marhasága miatt) Odroid N1 projektben is ez a SOC lesz majd, na meg jövőre, számtalan TV boxban. -
sepsi0
őstag
válasz
ztsoft #42196 üzenetére
Nem tudom mi lehet, de nem is akarom piszkálni nagyon, max megprobálom az átnevezést, a lényeg hogy megy.
Amíg nem folytam bele a topikba meg a LibreElecbe, addig azt sem tudtam mi a kadencia helyes lejátszás. Most, hogy nem ment szétcseszett az ideg, folyamatosan az akadásokat láttam, előtte meg fel sem tünt...
Lehet ott rontottam el, hogy ismét kapot netet a tv és volt egy nagy frissítés.
Fel kelkene már rakni a Samygot, csak kicsit tartok attól, hogy tégla lesz a tv. -
leone1234
csendes tag
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
ztsoft #41939 üzenetére
Sokak szerint így ki van kapcsolva.-> Én is a "sokak" véleménye/ajánlásából tudom úgy, ahogy leírtam a Samu TV-s Topic-ból. És sokáig rendes is működött így nekem is.
De itt is említve van: Samsung: Automatic most of the time, but inconsistent – sometimes 24 fps video will have judder via 60p and 60i. For 480i and 1080i video, go to Menu > Picture > Picture Options and set ‘Film Mode’ to ‘On.’
On some TVs, setting 'Auto Motion Plus' to 'Custom' with both sliders to 0 will fix it without adding any soap opera effect.-> Ami persze nem jelenti azt, hogy minden TV-n ugyanúgy hat ez a beállítás. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
ztsoft #41929 üzenetére
Rakd "Egyéni"-re és mind 2 csúszkát rakd 0-ra. Ez e legkevésbé szappanoperásabb, javít egy kicsit, de nem lesznek tőle képhibák. De van aki pl. a 0/5-öt és van aki a 10/2-őt ajánlja a médialejátszókhoz, ezeket én még nem próbáltam. Sokszor a forrástól (lejátszótól) is függ melyik a legjobb, ez esetben lépésenként kell kikísérletezni. Pl. nekem sokáig a 0/0 nagyon jó volt, aztán frissítettem a lejátszómon a firmware-t és már nem annyira folyamatos. Fontos, hogy csak a lejátszó forrásához csináld ezt meg, mert pl. TV adáshoz ez fölösleges. és ha röccenéseket, képhibákat tapasztalsz, akkor vedd vissza az értékeket. 0/0-val kezd szerintem.
-
dugesz77
őstag
válasz
ztsoft #41649 üzenetére
S912 nekem is szépen megy, tényleg nincs gond ma lement 2 film is hibátlanul. Mecool KI pron sem találtam nagyobb hibát (bár ezt nem sokat hajtottam még az új rendszerrel) viszont Minix U1-en nem tökéletes. Akadnak a kiegészítők 2X bele is fagyott a nap folyamán . Lehet arra megy vissza egy kicsit régebbi LE azokkal nálam nem hibázott.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #41623 üzenetére
Sokkal gyorsabb reakció idő, gördülékenyebb rendszer. Teljesen másképp kezeli a kis képek betöltését, nem akasztja meg a rendszert. - ez rendben van de nálam nagyon gyors kártyákkal nem érzékelhető a különbség, tudom, próbáltam. OSMC-t használok a másikon. Lassú kártyán kijönnek a különbségek, ezért írtam
Hidd el, nálam gyors a sima verzió is, nekem ennél gyorsabb nem kell, így is néha túl gyorsan lépkedek, a képekre meg nem kell várni, azonnal ott vannak, van olyan kártyám amit nem nagyon szeretnek ott más a szitu és érzékelhető ha ext4-es rendszer fut rajta.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #41555 üzenetére
Nekem itt van a Krypton, Leia, Jarvis, mindegyiknél előjön 1-1 hiba szkenneléskor. Okát nem tudom, az oldalak működnek, de mindegy, mert van amikor egyikkel sincs gond.
Eddig a Leiát nem nagyon tudtam állandóra tenni, mert előjöttek napi szinten a hiányosságok, de most már nem jött elő gyakorlatilag semmi, mondjuk ha egymás után mennek az epizódk akkor az ugrás előre/hátra néha gondot okoz, de ez már nem akkora probléma. -
blakey
titán
válasz
ztsoft #41547 üzenetére
Szerintem marad az S912 állandora, nincs semmi gondom és a Leia is már jól használható, kb. erre vártam már egy ideje, mert sokkal jobb lesz, mint a Krypton volt.
Az adatbázis frissítése meg nem hinném, hogy Kodi hiba, Kryptonnál is van ilyen és Leiánál is volt, egyik nap nem sikerült felismernie az epizódokat, másnap hibátlanul végig ment.(#41552) SunMount3r
Majd megnézem, lövésem sincs, azt a részét még nem volt időm az újjal tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest